Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlságosan megközelíthetetlenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan megközelíthetetlennek tűnök?

Figyelt kérdés
20 éves egyetemista lány vagyok és még soha nem volt párkapcsolatom. Ez sokáig egyáltalán nem zavart, de mostanában egyre többet gondolkodom rajta, hogy mégis mit csinálok rosszul, hogy még mindig szingli vagyok. A barátaim sem tudják, hogy az miért van. Okos,humoros, szép és kedves lánynak tartanak. Nagyon tág az érdeklődési köröm, szeretek sportolni, főzni, enni, zenét hallgatni, mozizni...kb. mindent. A külsőmmel nincs semmi gond, jók az adottságaim, normálisan öltözködöm, normális alatt azt értem, hogy nem öltözködöm ribancosan, hanem a koromhoz illően, divatosan, fiatalosan természetesen. Próbálok kedves lenni mindenkihez. Azt sem mondhatom, hogy nem mozdulok ki és zárkózott vagyok, mivel szeretek társaságban lenni és szórakozni. Egy barátom szerint az lehet a baj, hogy túl "tökéletesnek" és normálisnak és ezáltal megközelíthetetlennek tűnök. De mégis miért?? Mit tegyek, hogy végre találjak valakit, aki kedvel engem úgy"? Miért csak azok a cicababafiúk jönnek oda hozzám, akiknek csak egy körre kellek? Nekem ez egyáltalán nem jön be...annyira undorító. Hová tűntek a helyes és jófej fiúk, akik oda mernek jönni egy lányhoz? Kihaltak, mint a mamutok vagy száműzték magukat egy másik bolygóra? Mi a baj velem? Én csak várok és várok az örökkévalóságig...
2011. júl. 18. 23:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

hát igen... amit leírtál az kb. túl jól hangzik :)

a cicababafiúk rámennek minden szép lányra, szóval ezen ne csodálkozz. a "normális" srácok akiknek még önbizalmuk is van nekik vagy van barátnőjük vagy általában van barátnőjük :) akinek meg nincs önbizalma az nem fog csak úgy leszólítani egy szép-kedves-okos-értelmes lányt.

2011. júl. 19. 07:04
 12/14 anonim ***** válasza:
A jelek szerint nyitott lány vagy, csak egyszerűen nincs szerencséd. Legalábbis eddig nem volt. De ha tényleg iylen vagy, akkor maradj is ilyen, és hidd el, hogy lesz pasi, akinek te kellesz majd. De tényleg ne légy megközelíthetetlen, mert ez te magadról nem tudhatod, hanem ezt csak a környezeted veszi észre. Légy kedves, jó beszélgetőpartner, és nyitott. van egy oylan érzésem, ohgy te nem az a tipikus pasifaló leszel, hanem van néhány barátja de azokkal sokáig jár. :)
2011. júl. 19. 11:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Történt már változás?
2011. aug. 9. 17:46
 14/14 anonim ***** válasza:

arra még nem gondoltál hogy lehet hogy ez a fajta gondolkodás nem igazán jön be nekik? -> "Kihaltak, mint a mamutok vagy száműzték magukat egy másik bolygóra?"

jóhogy nem a majmok bolygóját írtad

a 13 éves hugom gondolkodik így a pasikról könyörgöm

20 évesen nekem megsem fordulna a fejemben ilyet vagy ehhez hasonlót írni

2011. aug. 11. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!