Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez? Valami baj van velem?
Figyelt kérdés
16 éves múltam de még sosem volt barátom. Nem vagyok se buta se otthonülős sznob se ronda. De valahogy még sosem volt az, hogy tetszettem egy fiúnak aki nekem is tetszett. Ha sétálok az utcán sokan utánam fütyülnek, köszöngetnek szóval nincs baj a külsőmmel. A barátnőim közül már mindenkinek van barátja/volt barátja én meg még pl. sosem csókolóztam meg semmi :/. ez gáz így 16 évesen, netán valami baj van velem?2011. júl. 18. 23:25
2/10 anonim válasza:
Én kb.ugyanez, csak fiú, és 22... igaz nekem már volt barátnőm, de hosszabb kapcsolatom még nem. De én nem hinném, ha baj lenne ,,velünk" :P (velem max. annyi, hogy még nem futottam be írókéntXD)
3/10 anonim válasza:
ne parázz, a legjobb barátnőmnek is az első kapcsolata 17évesen volt :) és ő is nagyon szép lány...az ilyet nem kell erőltetni majd jön ha jönnie kell...
4/10 anonim válasza:
szerencse kérdése majd lesz nincs ezzel semmi gáz
19F
5/10 anonim válasza:
nem gáz .. nekem volt több barátom 16 évesen.. és nem is olyan jó ... mert volt olyan többször h eszembe jutnak azok akikkel már vége ... és a mai napig nem tudom ,hogy miért
6/10 anonim válasza:
Dehogy van baj Veled! Egyszerűen még nem jött el az az illető aki hozzád való! :)
Légy türelemmel,nemsoká lesz! :)
7/10 A kérdező kommentje:
De attól félek a legjobban, hogy ha eljön akkor semmi tapasztalatom nem lesz..
2011. júl. 18. 23:33
8/10 A kérdező kommentje:
de köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok egy kicsit.:)
2011. júl. 18. 23:36
9/10 anonim válasza:
Ez még nem hangzik gáznak. Igaz csak hogy mindkét oldalról nézem, akár az is lehet hogy ja van. De függetlenül ettől nem veled van a hiba, annak valószínűleg más okai vannak ha gondok vannak. Szóval jó vagy.
10/10 anonim válasza:
ugyanmár,17éves vagyok,fiu és eddig semmi, pedig lett volna rá alkalmam,de egyszeruen nincs kedvem olyasvalakivel osszejonni aki nem mozgatja meg a fantáziámat.
a másik meg , mindenkinek volt "elsö" alkalom, van akinek 14evesen,masnak 24, de akkor is elöször csinálta,tehat ezen sem kell paraznod, baris en igy fogom fel : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!