Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Tud idegesítő lenni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Tud idegesítő lenni ha egy lány nagyon bújós? Vagy most ez mi?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve vagyunk együtt.Eddig semmi baj nem volt.De mostanába ha oda szeretnék bújni hozzá akkor azt mondja hogy ne legyek ilyen nyálas mert kiábrándul belőlem...Én nem nagyon értem hisz régen ő is ilyen volt most meg egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozott.Nem szereti ha társaságba megölelem,megpuszilom.Ez hol normális?Elvégre ha szeretsz valakit akkor nem érdekel hogy hol vagy meg kik látják...nem?Legalábbis én így vagyok vele.De ő...Mi ez?? Pasik segítsetek légyszi mert én nem értek hozzátok :/ 20/L

24/F

2011. júl. 18. 20:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
szerintem szimplán ülj le vele kettesbe és beszéld meg, nem kell ezt túlbonyolítani
2011. júl. 21. 22:09
 22/27 anonim ***** válasza:
En ugy gondolom az a baja hogy sokat bujsz hozza es megelegelte.De nezd csak meg ne bujj hozza jo par hetig akkor majd o fogja kerni meglatod.Akkor erzi az ember valaminek hianyat miutan megszunik es mar nincs,akkor majd par het mulva igenyelni fogja,cska ne oleld egyaltalan meghianyzik majd neki az olelesed ... 16f
2011. júl. 21. 22:26
 23/27 anonim ***** válasza:
nem nyilvánvaló,hogy nem szeret már és nem akar felvállalni?Szar ügy,keress mást:S
2011. júl. 21. 22:44
 24/27 anonim ***** válasza:
szerintem se szeret már úgy :/ beszéljétek meg.. és ha terel legyél keményebb ,ne engedd terelni.
2011. júl. 21. 22:48
 25/27 anonim ***** válasza:
szerintem is hagyd ott az lesz a legjobb. Még nagyon fiatal vagy és ahogy írtad, könnyen találnál másikat. A legszomorúbb, de a legjobb döntés is ez lenne.
2011. júl. 21. 22:57
 26/27 anonim ***** válasza:

"igen legalábbis én így gondolom.Aztán kitudja mi van a fejébe.Miért vagytok ilyen bonyolultak fiúk???:D"

ne éld bele magad illúziókba. a barátodnál valószínűleg jóval bonyolultabb vagyok, de ennek ellenére se akarnálak eltaszítani az ő helyében. és a válasz tényleg az, hogy ő bizony le akar téged koptatni.

2011. júl. 22. 01:22
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
ezt most nem azér mondom, de én filmekbe meg ilyenekbe akkor szoktam látni, ha a pasi megcsalja a csajt...
2011. júl. 22. 02:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!