Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Tud idegesítő lenni ha egy lány nagyon bújós? Vagy most ez mi?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt.Eddig semmi baj nem volt.De mostanába ha oda szeretnék bújni hozzá akkor azt mondja hogy ne legyek ilyen nyálas mert kiábrándul belőlem...Én nem nagyon értem hisz régen ő is ilyen volt most meg egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozott.Nem szereti ha társaságba megölelem,megpuszilom.Ez hol normális?Elvégre ha szeretsz valakit akkor nem érdekel hogy hol vagy meg kik látják...nem?Legalábbis én így vagyok vele.De ő...Mi ez?? Pasik segítsetek légyszi mert én nem értek hozzátok :/ 20/L
24/F
"igen legalábbis én így gondolom.Aztán kitudja mi van a fejébe.Miért vagytok ilyen bonyolultak fiúk???:D"
ne éld bele magad illúziókba. a barátodnál valószínűleg jóval bonyolultabb vagyok, de ennek ellenére se akarnálak eltaszítani az ő helyében. és a válasz tényleg az, hogy ő bizony le akar téged koptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!