Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Tud idegesítő lenni ha egy lány nagyon bújós? Vagy most ez mi?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt.Eddig semmi baj nem volt.De mostanába ha oda szeretnék bújni hozzá akkor azt mondja hogy ne legyek ilyen nyálas mert kiábrándul belőlem...Én nem nagyon értem hisz régen ő is ilyen volt most meg egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozott.Nem szereti ha társaságba megölelem,megpuszilom.Ez hol normális?Elvégre ha szeretsz valakit akkor nem érdekel hogy hol vagy meg kik látják...nem?Legalábbis én így vagyok vele.De ő...Mi ez?? Pasik segítsetek légyszi mert én nem értek hozzátok :/ 20/L
24/F
Ami biztos: ha ugyanaz a viselkedés, ami régen bejött neki, most zavarja, az annyit jelent, hogy valami megváltozott. Őt zavarja, hogy bújsz, hát akkor ne bújj hozzá két hétig. Ha ezalatt nem derül ki, mi a fene van, akkor ülj le vele beszélgetni, szigorúan bújás nélkül, és prekoncepció nélkül szedd ki belőle, mi történt. 2 éves kapcsolatban csak meg tudtok beszélni őszintén dolgokat. Egy kapcsolat nem borulhat azon, hogy az egyik fél bújós, a másik nem. Te tiszteled őt, ő tisztel téged, és fontosak vagytok egymás életében. Végezzétek el a közös munkát, hogy mindkettőtöknek jó legyen. Ha ez nem megoldható, akkor keressetek valakit, akivel meg tudjátok oldani.
Nekem egyébként bejön, ha egy lány bújós. :)
azt hiszem, nem érzi már azt mint régen, vigyél a kapcsolatotokba valami ujat változtasd meg a hajad a színét menj el kozmetikushoz vagy valami új legyen, vagy pedig túl sok az új és a múlt aludt ki benne, de akkor vidd el ahol randiztatok ahol összejöttetek, csókolózz vele tűzesen, dobd be magad ;)
remélem minden jobb lesz
Lehet, hogy egy idő után már az.
Én személy szerint, egy kicsit ráhagynám, hogy megkívánja újra azt, hogy ottlegyél vele, és bújj hozzá. Nem tudom pontosna hogya n is "bújsz hozzá" , de próbálj ki új dolgokat. A pasik szeretik , ha lány kezdeményez, egy kicsit vad, és kiül rá a VADMACSKA. Például észveszejtően smacizd le. Ha a társoságban akarsz La'amourozni, és visszautasít, akkor lehet azért van, mert a barátai előtt nem akar gyengének mutatkozni, hogy neki van érzelgős oldala.
A megoldás szerintem: légy eXtra dögös, és kérdezd róla, mit szeretne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!