Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rövid csók?! Miért húzódik el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rövid csók?! Miért húzódik el olyan hamar?

Figyelt kérdés

ha csókolózunk olyan hamar elhúzódik. kétlem, hogy azért lenne, mert büdős a szám, hisz használok rágót + mosok fogat.

én 15/L ő 15/F.

2011. júl. 18. 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

javaslom ne fogd be az orrlyukát

19F

2011. júl. 18. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem szereti a hosszú csókot :) vagy csak kellemetlenül érzi magát egy idő után :) de legközelebb menj utána mikor el akar húzódni :)
2011. júl. 18. 19:52
 3/10 anonim ***** válasza:

gyerekek vagytok még a hosszú forró nyálas csókokhoz : D

és használsz fogselymet is?

2011. júl. 18. 19:52
 4/10 A kérdező kommentje:

váóó. kaptam néhány igazán hasznos választ. ;)

akik pedig tényleg segíteni akartak azoknak köszönöm.

fogselymet nem használok, de majd kipróbálom azt is.

amúgy ez helyesírás kategória? mert ha igen akkor elnézést kérek, de ha nem akkor 1-2 hiba szerintem belefér.

2011. júl. 18. 20:04
 5/10 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

A jelentem a moderátornak egy nagyon hasznos gomb. Nekem egy órán belül kitörölték az oda nem illő hozzászólásokat.

A kérdésedre válaszolva nekem ezek a dolgok jutnak eszembe:

1. Nem olyan mélyen szerető típus. Olyan felszínesen ölel, csókol, bújik. Ha egyáltalán megteszi... Persze ez egy szubjektív dolog.

2. Nem szeret téged.

3. Bűntudata van.

Amit leírtál elég nehéz jó választ adni, próbálj megkérdezni olyat, aki rálát a kapcsolatotokra.

Ha pedig a szájápolás részét nézzük a kellemetlen lehelet a nyelven tanyázó baktériumoktól is lehet. Nyelvkaparóval naponta 1-2x le kell húzni a nyelvet, addig amíg rózsaszínű nem lesz.

2011. júl. 18. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
lehet, hogy még tapasztalatlan, de ha átöleled, vagy gyengéden megfogod a tarkójánál, akkor nem tud elhúzódni olyan könnyen :)
2011. júl. 18. 21:09
 7/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

én úgy érzem szeret engem. nehezen bízok meg emberekben, de benne már az első pillanattól fogva jó volt.

nem olyan fajta aki szerelem nélkül lép be egy kapcsolatba. ölelgetni szokott, mindig fogja a kezem.

de az arcom kerüli. lehet, hogy félénk kicsit.vagy fél, hogy megbánt valamivel. mind1. hátha alakul még idővel.

köszönöm a tanácsokat. :)

2011. júl. 18. 21:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Ne gondold, h hülyeségből kérdezem:

A barátod horoszkópja nem nyilas? :D

Komolyan kérdezem. 20L

2011. júl. 18. 23:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem első olvasatra az ugrott be, hogy nem szeretné, ha más is látná mennyire tetszel neki. Mármint nadrágilag :D

Főleg, ha nyilvános helyen vagytok.

2011. júl. 19. 00:31
 10/10 A kérdező kommentje:

megoldódott a probléma. :)

most nála voltunk, és egy csomószor megcsókolt stb.

2011. júl. 19. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!