Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, lányok, ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Múlthét kedden megismerkedtem egy férfival. Pár órás beszélgetés után el kellett menjek, és mondta, hogy megkeres fészen (nem is értem, hogy miért nem a számomat kérte el, no mindegy). Tudtam, hogy akkor egész héten dolga van, és mondta, hogy elmehetnénk jövőhéten(vagyis e héten) valahova. Nos, azóta nem keresett meg fészen, pedig ma már hétfő van, semmi dolga. A kérdésem, hogy ti mit tennétek? Szerintem, ha nagyon akarna valamit, már aznap megkeresett volna...de még mindig nem tette. Nem tudom mit tegyek. Már azon jár az agyam, hogy mi lenne, ha ráírnék...de nagyon nem szeretnék kezdeményezni, de mégis úgy megtenném:/

Rendes embernek tűnt nekem. Meg a másik, hogy miért hívott volna el randira, ha nem is akarja, nem?

2011. júl. 18. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Hány éves, hogy facen tud csak kapcsolatot tartani?
2011. júl. 18. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen megtalálható vagy? Egyedi neved van, meg minden? Szóval az a lehetőség ki van zárva, hogy egyszerűen nem talált meg téged, ugye?
2011. júl. 18. 19:51
 3/10 shilla válasza:
Hát az attól függ, mi az, hogy várni rá. Pl ha te keresel kapcsolatot, akkor keress tovább, mert ez az ember vagy jelentkezik vagy nem, de semmi esetre sem kellene más randit lemondani miatta, mert hátha lemaradsz az igaziról. Ha meg nem keresel senkit, csak spontán jött ő, akkor menj mindennap face-re és ha jelöl, akkor legalább nem csak játszott veled. Én a helyedben nem írnék rá, ha tényleg nem akarsz kezdeményezni.
2011. júl. 18. 19:58
 4/10 A kérdező kommentje:

Első, ezt most hagyjuk kérlek...el kellett mennem hirtelen, és lehet könnyebbnek látta ezt az utat, ennyi, nem tudom. Ma már szerintem ez nem újdonság..

Én 23 vagyok, ő 25 éves. Könnyen rám tud keresni, mert van közös ismerősünk.:/

De ti mit tennétek lányok?

2011. júl. 18. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Homlokára sz*rnék ha meglátnám (amugy meg kérd el a mobil számát facen és hívd fel beszéld meg )
2011. júl. 18. 20:12
 6/10 anonim ***** válasza:

jah én tutira megkerestelek volna hamarabb(nem is még aznap hogy tudd hogy nem vagyok annyira kiszolgáltatott:D).de biztos belelöltelek vna pár nap múlva

ha annyira belé vagy esve jelöld be. azt majd ha rádír akkor tárgyalhattok:D

2011. júl. 18. 20:16
 7/10 anonim válasza:

Ha egy férfi érdeklődését felkelti egy nő, akkor annak hamar meg lesz az eredménye: felhív... izé, bejelöl :)

Sok idő eltelt, szerintem hagyd.

2011. júl. 18. 20:32
 8/10 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem talált meg, sztem írj rá nyugodzn, csak hogy hogy van, milyen napja volt.. aztán úgyis kiderül, miért nem jelölt be
2011. júl. 18. 21:10
 9/10 anonim válasza:

nem szeretnélek kiábrándítani, leírom a velem történt dolgot, te leszűröd belőle, amit szeretnél :)

én is megismerkedtem egy fiúval, ő 27 én 19. egész este együtt voltunk, beszélgettünk, nagyon jól éreztük magunkat. az este végén hazakísért, megcsókolt (nem is egyszer:D) elkérte a számom. mondta, hogy a következő hete ( ez szombaton történt) elég zsúfolt lesz, és a hét közepén felhív. nos, ezt nem tette meg.. majd egy közös ismerősünknek mondta, hogy "meggondolta" magát... ebben az a furcsa, hogy még szerdán is mondta a barátnőmnek, hogy komolyan gondolja a dolgot. nem tudom mi történhetett, én hagytam a dolgot, azóta nem láttam, és nem is agyalok ezen. szerintem neked sem kellene:)

2011. júl. 18. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Remélem nem te tetted meg az első lépést. Ha a pasi akart volna vmit is tőled, megkeresett volna már :-(
2011. aug. 5. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!