Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TH.fancsy kérdése:
Szakitottam a barátommal, de nem érti meg. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég szakitottam a barátommal, de nem hagy békén. Folyamatosan üzenetekkel bombáz, hogy vissza akar szerezni, és, hogy ő újra akarja kezdeni. Viszont én már nem szeretem. Mégis mit tegyek ??2011. júl. 18. 19:30
1/10 anonim válasza:
bszd pofán háromszor aztán joccakát
am meg süss szilvás buktát
19F
4/10 anonim válasza:
gázvan a székelyekkel?? :D nah gyere :P
5/10 anonim válasza:
...hát fiam, mi qrvára eltévedtünk!
6/10 anonim válasza:
A biztonság kedvéért azt is üzend meg, hogy nem szereted.
7/10 anonim válasza:
qrvára bezony :P még összeakad a bajszunk ha mégyegyször bajodlészen székely barátaimmal :P vagy nem is csak barát :$ :D
9/10 anonim válasza:
semmit. ne reagálj rá és egy idő után megunja
10/10 anonim válasza:
nem segít :P próbáltam :P a pálinka csak addig volt jó amig nem kezdtünk komolyabb dolgokról beszélni :D után hipphopp kijózanodsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!