Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogy egyszerre több pasim van?
Hát ha őket nem zavarja és nem derül ki nyilvánosság előtt akkor nincs problémád:)
Nincsen törvény arra hogy ez a nő egyszerre ennyi meg ennyi férfivel lehet kapcsolatban,ha őket nem érinti érzelmileg(nincsenek beetetve azzal hogy szerelmes vagy valamelyikbe)akkor nem gáz,de azért 5 fickó...pasinak nincs ennyi csaja egyszerreXDCsak ne nézzenek krvának mert akkor(na AKKOR)már gáz van.
De azért szerintem csökkentsd azt a számot mert elég cinkes lehet a dolog később.
NEM TOLERÁLOM AZ OLYANOKAT AKI LEKRVÁZNAK VALAKIT CSAK AZÉRT MERT ELEVEN SZEXUÁLIS ÉLETET ÉL.
Most komolyan csajok.Ha egy férfinak lehet 10 csaja egyszerre egy nőnek miért ne?
MIÉRT NE?EZ A KÉRDÉS.
Legyetek már kevésbé bigottak!
Nem zavarja őket??? Érdekes.
18.40: nekem lehetsz :)
Kedves 18:47!
Szerintem ugyan úgy elítélendő férfiban, mint nőben! Semmivel nem különb az a "férfi" mint az a "nő" akinek egyszerre több szexpartnere van! (Nem igazán hiszem, hogy szerelemnek kéne nevezni az ilyet!
Amúgy a kérdésre válaszolva, igen, ez gáz!
18/F
Ja és szerintem, lehet eleven szexuális életet élni egy partnerrel is!
19:01 voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!