Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá arra, hogy volt-e már valakivel, és mikor van a menstruációja?
utolsó: miért ne érdekelhetné, h mikor van a barátnője menstruációja? alap dolog, hogyha együtt vagyok valakivel, akkor minél több dolgot tudok róla...
kérdező! ha már 4 hónapja együtt vagytok, akkor nyilván egyre közelebb kerültök egymáshoz, beszélgessetek, tedd fel neki nyugodtan a kérdéseket, bármit ami érdekel. ha meg még mindig feszélyezve érzed magad mellette, ennyi idő után is, ott már bajok vannak, gondolom fiatalok vagytok még..
Az én barátom anno naaaagyon furfangosan derítette ki, hogy szűz vagyok-e még. Mesélt valakiről, már nem is tudom mit és rákérdezett, hogy én hány éves voltam mikor elveszítettem. Hozzáteszem 15 éves voltam, nem tudom miből gondolta, hogy már nem vagyok szűz:D Na mindegy, én meg mondtam neki, hogy még az vagyok.
A mensivel kapcsolatban meg, miután lefeküdtünk egymással, 3hetet késett és nagyon megijedtem. Azóta meg mindig tudja mikor jön meg, mert szoktam panaszkodni hogy görcsölök stb. Meg már egy éve együtt vagyunk, szóval már "számon tartja" úgy körülbelül. 17L 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!