Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viki.e kérdése:
Fiuk! Szerintetek mit akar?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit facen ismertem meg pár hónapja. Egy suliba és egy évfolyamra is járunk, de még soha nem láttam. Kiderült hogy bukott, de nagyon aranyos és kedves, meg tök jó humora van. Tök jól eldumálgattunk, akár 4-5 órán keresztül is.Közben az is kiderült hogy tök édin néz ki. A baj csak az volt hogy volt barátnője. Aztán a csaj egyszer meglátta a levelezésünket és szakitottak. A srác kicsit odavolt, de hamar tultette magát rajta. Nekem viszont iszonyú lelkiismeret furdalásom volt, van. Kb két hétre a szakitás után a srác talizni akart kettesben velem. Gondoltam mi aj lehet belőle, elmentem. Hát baj lett. Mikor este felé hazakisért a kapuban megcsókolt. Azóta nemm beszéltünk ( ez egy hete volt).2011. júl. 18. 10:54
1/6 anonim válasza:
Eddig meg akart dugni, de aztán megtudta, hogy büdös a szád.
2/6 anonim válasza:
Meglátott a suliba és utána megkeresett a facebookon. Tehát előre elkövetett megcsalás:) mivel barátnője volt:) Nem lehet ebben a srácban megbízni, mert megint meglát egy szép csinos lányt és azután is szaladni fog. Az ilyeneket egy fenék villantással és mellbedobással meglehet főzniXD Nem érdemes vele kapcsolatot kialakítanod, ha ilyen komoly lány vagy. Hagyd a fenébe.
3/6 anonim válasza:
Mi lett a baj? Az h megcsókolt vagy az h nem beszéltetek?
4/6 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem értem miért csókolt meg.... vagy hogy most miért nem beszélünk.... idáig mindig rámirt, mostanában nem.... én meg nem merek ráirni és megkérdezni hogy most akk mi van....
2011. júl. 18. 11:36
5/6 anonim válasza:
Még lehet beszélget a voltbarátnőjével:) Vagy csak ezt akarja elérni és ezért játsza el azt hogy nem keress fel. Ne akarj rajta agyalni. Nem jársz vele jól. Csak semmibe vesz téged. Amikor én egy lány íránt komolyan érzek valamit akkor nem tűnök el hanem alig várom, hogy vele beszélgethessek! Ezt jegyezd meg jól. Csak egy test vagy a számára.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és igy átgondolva télleg igazatok van :) szóval thx :D mindenkinek
2011. júl. 18. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!