Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért irigy rám a barátom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért irigy rám a barátom? (anyagiakról van szó)

Figyelt kérdés

lassan összeköltözünk és mindig azt nézi mikor mire költök.

nemrég nagy felháborodást keltett, hogy hogy mertem venni magamnak hajnövesztő cseppeket (pedig látta, hogy a bőgésig kiborultam, mert a fodrász elcseszte a hajam)

erre magának vett 3 havi vitaminkúrát és szabályosan eldugta a kocsiban hogy ne tudjam meg.

viszont megláttam a pontokat amit a rossman-ból kapott, kérdeztem, hogy mit vett, és jött azzal, hogy nem emlékszik, stb stb mire nagynehezen kinyögte hogy vitamint.

amúgy ó jól áll anyagilag, nagyon jól.

jelenleg most ott tartunk, hogy kötelez arra, hogy leszokjam a cigiről.

de nem azért mert zavarná (előtte nem cigizem)vagy mert káros, hanem mert én elköltenék magamra havi 15-öt, és ha együtt élünk, ezt én nem tehetem meg!

miért ilyen velem?

valakinek ötlete van?

2011. júl. 18. 08:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
SOHA ne legyen közös vagyonotok.
2011. júl. 18. 13:30
 22/29 A kérdező kommentje:

"11:09 ...ha abból veszel amit te megkeresel akkor nem gond mond meg neki hogy az a te pénzed arra költöd amire akarod és hogy ne aggódjon mert nem erre fog elmenni az egész fizetésed marad még a rezsire is,meg kajára ahogy eddig is maradt!"

végre valaki átlátja

igen, eddig is megvolt rá a pénzem.

ezután is meg lenne

eddig is meg tudtam élni

eddig sem tartott el senki

2011. júl. 18. 15:02
 23/29 A kérdező kommentje:

és tudom azt is mennyit spórolhatok vele

havi 15 ezret.

lakásban soha nem dohányzom

a párom mellett meg főleg.

arról van szó, hogy azért kellene leszoknom, mert a párom tiltja

nem azért, mert én akarok, vagy bármi más.

csupán mert ő sajnálja rá az ÉN pénzemet, ha összeköltözünk, mert akkor Mi pénzünk lesz..

és ha nem is a cigiről lenne szó, milyen dolog már megszabni a másiknak hogy mire költhet mire nem????

mindenki beszabályozza a párját össze költözés előtt???

ezt így kell csinálni???????

2011. júl. 18. 15:05
 24/29 anonim ***** válasza:
Mi nem szabályozzuk be egymást, hanem vannak közös céljaink, amire félreteszünk. Nekünk így jó. Ebből látszik, hogy ti nem nagyon illetek össze.
2011. júl. 18. 15:09
 25/29 A kérdező kommentje:
lemondana bárki a párja kedvéért (nem másért) valami hobbijáról, vagy szokásáról?
2011. júl. 18. 17:23
 26/29 anonim ***** válasza:
Csak ha ŐT közvetlenül zavarná. Például barkácsolnék, panelbe költöznénk, és reggelente a fúró szomszéd szobából jövő zajára ébredne.
2011. júl. 18. 18:06
 27/29 anonim ***** válasza:
Káros szokásról bármikor ;) Nem mindegy hogy az a hobbi pl. a bicózás vagy a dohányzás.
2011. júl. 18. 19:26
 28/29 Smartguy86 ***** válasza:
Aki nem képes kompromisszumra a szerelemben, annak nem való a szerelem. Ilyen egyszerű. Mert ha folyamatosan az egód diktál, akkor sosem tudsz önzetlenül szeretni senkit. Mindig nyerni akarsz majd és ebből nem lesz jó kapcsolat, csak vita, vita, vita...
2011. júl. 19. 15:34
 29/29 A kérdező kommentje:

csakhogy a leszokás, nem egy egyszerű dolog

ráadásul, hogy miatta kell leszoknom, voltaképp nem én akarom, hanem ő.

ez függőség

és rosszul esik, hogy sanyargat vele.

hasonlít ahhoz, mintha éhes lennél, és nem engedik meg, hogy egyél.

tehát én szenvedek

2011. júl. 19. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!