Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért irigy rám a barátom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért irigy rám a barátom? (anyagiakról van szó)

Figyelt kérdés

lassan összeköltözünk és mindig azt nézi mikor mire költök.

nemrég nagy felháborodást keltett, hogy hogy mertem venni magamnak hajnövesztő cseppeket (pedig látta, hogy a bőgésig kiborultam, mert a fodrász elcseszte a hajam)

erre magának vett 3 havi vitaminkúrát és szabályosan eldugta a kocsiban hogy ne tudjam meg.

viszont megláttam a pontokat amit a rossman-ból kapott, kérdeztem, hogy mit vett, és jött azzal, hogy nem emlékszik, stb stb mire nagynehezen kinyögte hogy vitamint.

amúgy ó jól áll anyagilag, nagyon jól.

jelenleg most ott tartunk, hogy kötelez arra, hogy leszokjam a cigiről.

de nem azért mert zavarná (előtte nem cigizem)vagy mert káros, hanem mert én elköltenék magamra havi 15-öt, és ha együtt élünk, ezt én nem tehetem meg!

miért ilyen velem?

valakinek ötlete van?

2011. júl. 18. 08:45
1 2 3
 11/29 Smartguy86 ***** válasza:

Mindent meg lehet magyarázni. Pánikból akkor már lehetsz hülye? :D

Ő vett revalidot? Neki is elcseszte a haját a fodrász? Vagy neked vette? Nem értem.

A cigi még mindig fölös...

2011. júl. 18. 09:12
 12/29 A kérdező kommentje:

szóval addig megértem, hogy szegény körülményekből származik

de jelenleg rengeteget keres

és olyan rossz, hogy engem beszabályoz

bármit amit akarok, közli, hogy arra nekem nincs szükségem.

2011. júl. 18. 09:12
 13/29 A kérdező kommentje:

magának vett revalidot

a cigi igen, felesleges, csak nem tudok leszokni

ez függőség, ez betegség

pláne, hogy azért kell leszoknom, mert valaki tiltja.

motivációnak nem jön be.

2011. júl. 18. 09:14
 14/29 Smartguy86 ***** válasza:
Egy rendes kapcsolatban ezt meg lehetne beszélni értelmesen, nem egymás torkának esve. Te is elmondanád, hogy miért kell az neked, ő is elmondaná, hogy miért nincs értelme és megbeszélnétek. De valójában te is meg ő is borzasztó egoisták vagytok, ilyen te ölsz, vagy téged ölnek kapcsolat ez... Márpedig ha nincs párbeszéd, akkor ez a kapcsolat hamar a mindennapos viták kapcsolata lesz, és a szakítás lesz az egyetlen megoldás...
2011. júl. 18. 09:17
 15/29 anonim ***** válasza:
hello. Tényleg ennyire jól álltok anyagilag? Azt írtad,hogy össze költöztök. Amúgy albiba vagy a szülőkhöz költöztök? mert ha albérletbe,akkor inkább a rezsire kéne költeni nem? ha szülőkhöz akkor ők tartanak el? Most ne értsd félre kedves kérdező,nem akarlak megbántani,de szerintem inkább a lakbérre kéne gondolni,kajára,utána jöhet az apróság. Bocs,ha bunkó voltam.
2011. júl. 18. 09:36
 16/29 A kérdező kommentje:

kedves utolsó

jelenleg albérletben élek egyedül és mindig is dohányoztam

ha össze költözünk, meg közös lakásba megyünk.

és jé nem dohányozhatok, mert megtiltják.

nekem olyan visszás az egész

2011. júl. 18. 09:39
 17/29 A kérdező kommentje:

"te ölsz, vagy téged ölnek kapcsolat ez... "

a párom amikor beszabályoz, azt üvöltve teszi.

már többször bocsánatot kért, mert kiborult.

de nem bírja ki, hogy nem boruljon ki.

ezért nincs beszélgetés, pláne, hogy egy cigi vagy van, vagy nincs. hol lehet ebben kompromisszum?

2011. júl. 18. 09:41
 18/29 anonim ***** válasza:
Figy. nem tudom mennyit költesz havonta cigire. De számold ki hogy az évente mennyi és add hozzá pl. a nyaralásodhoz. Vagy minden hónapban fektesd be azt a pénzt. Pár év múlva sok összegyűlik csak abból. Amúgy ha közös lakásba költöztk akkor igaza van hogy ne dohányozz. Ott bent biztos ne. És tényleg lejön az is hogy nem nagyon illetek össze.
2011. júl. 18. 10:13
 19/29 anonim ***** válasza:
Már látom ennek az egésznek a történetét. Neked fontosabb a napi cigi mint a megélhetés. tudom,hogy nem könnyű leszokni róla,de sajnos ebben az országban,nagyon össze kell húzni a nadrág szíjat,mert különben,nem ház lesz hanem híd.El kell tudni most dönteni,hogy mit is kellene vásárolni. Cigi vagy egy hét kaja. De ha a pasid el tart,akkor én nem szóltam bele.
2011. júl. 18. 10:20
 20/29 anonim ***** válasza:
De a saját pénzedből vennéd a cigit vagy az övéből?Mert nem mindegy ha abból veszel amit te megkeresel akkor nem gond mond meg neki hogy az a te pénzed arra költöd amire akarod és hogy ne aggódjon mert nem erre fog elmenni az egész fizetésed marad még a rezsire is,meg kajára ahogy eddig is maradt!Mert azt írtad albérletben éltél egyedül szóval biztos nem csak cigire költötted a pénzt!Én teljesen megértelek!
2011. júl. 18. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!