Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 13/F (kérdésed túl rövid. )
Van egy lány aki tetszik és ezt neki elmontam már de ő csak annyit mondott hogy sejtette mert aludt már nállam és megkérdeztem hogy én tetszem-e neki, de csak annyit mondott hogy talán. ha szeretne akk elmondta volna?
vagy lehet hogy csak fél? de már nemkéne mitől félnie:I
Ő 12/L ! hogytudhatnám meg az igazat? valósziű hogy nemtetszem neki de én nemtudok nélküle élni mittegyek?
Am egy iskolába járunk és van még egy gond: a legjobb haverom szomszédja, ez ugye nagy akadáj valamilyen szinten?! 1.óta ismerem a lányt. De a haveromat óvoda óta.
Lehetséges hogy majd közülük kell majd választanom vagy esetleg összejönnek?
köszi ezzel a válasszal biztattál :)
am ugyvolt hogy van egy faházam és elég 4 embernek és elhivtam és mivel kosárlabdás vagyok megtanitottam öt is és ugyláttam hogy bejön neki ez a sport ugyhogy ezzel szereztem magamnak egy uj pontot :D
El ne hidd már! Ziziséget írogat! :D
Szerintem várd ki a végét, de azért néha-néha mondd neki, hogy szereted, meg milyen szép, amikor mosolyog, meg ilyenek!
Engem ilyen idős koromban (fúúúú, több, mint 10 éve volt már :O ) úgy hódított meg az akkori barátom, hogy megkérdezte, hogy csókolt-e már meg valaki, mire válaszoltam, hogy nem. Akkor lassan közelebb hajolt és megpuszilta a számat, aztán, mikor nem tiltakoztam, megcsókolt (úgy, ahogy az a nagykönyvben meg van írva) és totál belezúgtam! :) Jártunk is utána fél évig, ami akkoriban az örökkévalóságot jelentette! :D
Nagyon szorítok neked! Szerintem tetszel a lánynak, csak nem tudja biztosan, hogy te szereted-e, vagy csak tetszik neked!
Ha viszont bármelyik testrészét meg mered érinteni, tutira lepofoz, szóval inkább maradj a csóknál! :)
Sok sikert! :D
A válasz megírásának időpontja: ma 03:11 vagyok
alvásra gondoltam, nem szexre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!