Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? A barátom kiszeretett belőlem 15 évesen, van esély rá, hogy később újra belém szeressen?
Azért nem érezte már a szerelmet, mert nem tudtunk találkozni, mivel nem engedték a szüleink, és ehhez hasonló nehéz körülmények voltak a kapcsolatunkban.
Őszinte fiú,és tudom, hogy közben nagyon szeretett.
Ő mondta mindig, hogy túlságosan szeret, és velem marad, pedig más ilyen körülmények között már lehet, hogy nem bírná ki. Ő se bírta sokáig, csak 1 évig. :S
Szerelmes volt nagyon. A nehezítő körülmények elmúltak.
Megkereshetem? Nagyon szeretem még mindig, nem tudok túllépni, kérlek segítsetek.
Nem a személyemmel, vagy a vonzalommal volt a probléma, hanem a külső nehéz tényezőkkel.
Az elején reméltük, hogy talán egy életen át tarthat.
Újra itt vagyok,segítek még neked
keresd meg mindenképpen,ha már nagyon sok ideje szereted még mindig...beszélgess vele,hozd fel a régi szép emlékeket
haverkodjatok össze újra
aztán a többi már jön magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!