Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Tul korai még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Tul korai még?

Figyelt kérdés

Van egy pasim, aztmonta h eljön hozzám és lefektet

ő 15 én 14 nemakarok beálni a r*bancok sorába,de szakitani se akarok mit tegyek?(friss kapcsolat,régi barát)

2011. júl. 17. 22:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez a "19 F"..ennyire kanos?mért pont padon?...amúgy nincs olyan h korai..akkor csinálod amikor TE akarod!...
2011. júl. 17. 22:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha kamu, ha nem, akkor is vicc az egész. A te 15éves "pasid" még csak a CS-re hámozza a répát a monitor előtt...
2011. júl. 17. 22:37
 13/17 A kérdező kommentje:

XD köszi a komenteket :)

holnap szakitok vele :D

2011. júl. 17. 22:42
 14/17 anonim ***** válasza:
kicsik vagytok még hozzá. az hogy félsz megtenni normális. de ő tuti éretlen ehez! a megfelelő partnernél érezni fogod hogy megszeretnéd tenni vele, kkor tuti nem fogod megbánni és ribancnak sem fogod érezni magad :) utána kicsit fura lesz de jó.
2011. júl. 17. 23:01
 15/17 anonim válasza:
Hát érdekes az én paism 14én is annyi vagyok..de ő egyáltalán nem akart még lefektetni sőt még vigyázni akar a szüzességemre.. nehogy már beadd a derekad egy ilyen kanegérnek..:) és mond meg neki hogyha dugni akar akkor keressen mást nem vagy te r***nc hogy odaad magad ennek..pff télleg szakíts vele vagy előbb mond meg neki hogy nem és ha nagyon ellenkezik akkor hagyd..
2011. júl. 17. 23:23
 16/17 A kérdező kommentje:
:) köszi
2011. júl. 18. 11:09
 17/17 anonim ***** válasza:

ilyen psaival akarsz együtt lenni? aki rövid idő alatt ilyet mond? na ne már...

ez azért dúrva, szerintem hagyd el és keress valami okosabbat vagy igazából várhatnál is vele

de semmiféleképpen ne add be a derekad, mert megbánod ;)

2011. júl. 18. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!