Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ex?! Mit tegyek? (kérdésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex?! Mit tegyek? (kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés

Újra elkezdtem találkozgatni az exemmel. Decembertől március közepéig voltunk együtt. Azért szakítottunk akkor, mert neki túl sok dolga volt, ami miatt már alig tudtunk találkozni. De tudniillik, ő olyan, hogy vagy mindent, vagy semmit, tehát olyan nincs, hogy csak barátok. Most úgy állunk, hogy még nem jöttünk össze, de nagyon rajta vagyunk, csak én elölről szeretném kezdeni az egészet, de ő meg úgy van vele, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk, és megmondta, hogy ne várjam, hogy ő udvarolni fog, mert belefáradt már ebbe. De nekem meg kell az, hogy valaki teperjen, mert nem adom könnyen magam, de mégis úgyérzem, hogy szeretem őt. Mellesleg több hónap után ő keresett meg telón, hogy találkozzunk. Ti mit tennétek a helyemben? Folytatnátok vele, ahogy ő szeretné, vagy otthagynátok, mert nem úgy van, ahogy te szeretnéd?

17/L

2011. júl. 17. 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Szereted vagy nem? Ennyi.
2011. júl. 17. 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Ne várd,hogy udvaroljon? Hát menjen a ...-be...
2011. júl. 19. 23:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ha szereted és szeretnél megint együttlenni vele, akk folytassátok ahol abbahagytátok.
2011. júl. 19. 23:21
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

szerintem meg ha ő szeret akkor igenis udvaroljon csak, nem fog belehalni! egy nőnek ez kell! mekkora szar szöveg már h belefáradt?!

22L

2011. júl. 19. 23:56
 5/10 anonim válasza:
75%
de ha a csaj szivatta és nem értékelte hogy udvarolnak neki(mármint a barátja),akkor nem csoda hogy belefáradt...ha egy csaj látja a barátján hogy nem értékeli ha kiöltözik neki,vagy valamit jól csinált vagy akármi más,akkor a csaj is inkább más pasik társaságát keresi és jön a nincs semmi bajom,nagyon szeretlek,csak jó néha a "haverok"kal is bulizni szöveggel
2011. júl. 20. 01:32
 6/10 anonim válasza:
am attól független én is azt vallom hogy szar szöveg a belefáradtam...csak mégse tudhatjuk pontosan az összes részletet...01:32 voltam :)
2011. júl. 20. 01:33
 7/10 A kérdező kommentje:

a belefáradt a szöveg nem abból jön, hogy abba fáradt bele, hogy nekem udvarolt volna olyan sokat bármikor is, hanem amikor bármilyen csajnál próbálkozott, legtöbbször lekoptatták. és tőle ezért ne várjam el mostmár.

amúgy nagyon szépen köszönöm a válaszokat. a zöld kezecske megy :D

2011. júl. 20. 03:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Oké. Akkor csak egy pár kérdés amire ha megadod a választ talán magadtól is rájössz mit kell tenned:

- Régen ugye már az ágynál tartottatok?

- Azért szakítottatok, mert igazából minden fontosabb volt neki mint a kapcsolatotok?

- Ennyire reménytelen hogy találj egy fiút akitől azt kapod amit szeretnél?

- Azért van veled mert tudja, hogy te talán nem utasítod vissza?

Magánvéleményem, hogy az exed dugni szeretne egy jót és mivel nem jött neki össze azokkal a lányokkal akikkel szeretne úgy gondolja, ha nincs más, jó vagy erre te is most neki. De azért olyan nagyon nem töri magát, mert olyan hűdefontos nem vagy neki. Gyors eredményt akar. Akkor se szeretett, most se fog és ezután is kicsi rá az esélyed. Ilyen húzásokkal lesz tele a kapcsolat. Egy halom kompromisszumot kell hoznod majd és amint kínálkozik neki jobb lehetőség, ismét túl elfoglalt lesz hozzád.

De te ismered őt és a körülményeket...

27F

2011. júl. 20. 05:09
 9/10 Kokto válasza:
Exxel ne!! Itt a nyár találhatsz ezer csajt!!! Normálisat is , és csak kalandra is. Elmúlik a nyár és a csajok felöltöznek!!
2011. júl. 20. 07:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
talán nem leszbikus a kérdés kiírója:)
2011. júl. 20. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!