Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha beleszerettem az unokatesómba? :O 17/L
Lehet igazatok van... nemkéne túlságosan szeretnem...
Csak még annyi hogy állandóan ő a témánk mivel barátnőmnek is teccik sőt szereti jobban min én.. csak a srác azt mondta neki h fiatal...:S
Úú hát nagyon sok film szól erről a témáról... és mindig az a vége h boldogan élnek míg meg nem halnak...
De am bnőm nagyszülei elsőfokon unokatesók.. és van három gyerekük meg egy tucat unokájuk...
Főleg úgy hogy harmad uncsitesómm...:S
meg még hogy tegnap ahogy taliztunk ült a heverjaival én meg a hátamögött és fújtam a nyakátt nekem hagyta sőt élvezte de barátnőmnek meg nemhagyta... ez is csak rokon szinten?
hát nem mindegy! :D a harmad unokatesó nem ugyanaz mint az unokatesó! Az már úgymond okés! Úgy tudom másodunokatesóval már lehet házasodni is. szóval..
Bár a család nem hiszem hogy díjazná ha pl. összejönnétek.. bár attól függ.
Hát a mi meg az ő családjuk nem vagyunk valami jóba csak a tesójaival szoktam beszélni meg vele...
de nem tudom kiverni a fejemből.. =/ a pulcsija nállamvan és érzem az illatát.. asszem nagyon is beleszerettem =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!