Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szesze kérdése:
Lehetséges, hogy valaki sose legyen szerelmes?
Figyelt kérdés
Lassan 20 éves leszek. Voltak már pasijaim, bár szexig sosem jutottam el. Úgy érzem, igazából mindig is úgy éreztem, hogy valami nem stimmel velem. Nem tudom, hogy egyáltalán lesz-e olyan akivel fel tudok építeni egy kapcsolatot. (Nem érdekelnek ismerkedések, nem azért kérdezem, csak azért, hogy véleményeket kérjek, és lássam esetleg vannak még így ezzel.)2011. júl. 17. 17:56
11/14 anonim válasza:
Hogy válaszoljak a kérdésedre: orvosilag igen, lehetséges, hogy ne legyen valaki képtelen legyen a szerelemre
A szót, ami ezt a jelenséget leírja, eléggé rosszul használja a köznyelv, s mindjárt meg is mondom, miért. A szó egyébként "pszichopata". Ez csupán annyit jelent, hogy valaki képtelen érzelmekre. Tény, hogy sok sorozatgyilkos pszichopata, de önmagában ez csupán ennyit jelent, se többet se keveset, hogy képtelen érzelmekre.
Tehát ha valaha is örültél, bántál valamit, sajnáltál valakit, mérges voltál, akkor nem vagy pszichopata és akkor simán képes vagy a szerelemre is :)
U.I.: Ha pedig kiskorodban valamilyen erőszak ért, akkor azt szakember segítségével le lehet győzni, és újra képes leszel szeretni
12/14 A kérdező kommentje:
Eppen eroszak nem erte, de elegge kitasiztott voltam kis koromba, csak ugy 4-5 eve kezdtem tarsasagi leny lenni. De ennek lehet koze hozza?
2011. júl. 23. 20:24
13/14 anonim válasza:
Lehet, sőt, viszont a tény, hogy már elindultál a társasági szocializáció felé azt jelenti, hogy ráléptél a gyógyulás folyamatára, azaz ha haladsz rajta tovább, bővíted az ismeretségi körödet, kimozdulsz, elmész kikapcsolódni velük, stb..., akkor a kiváltó okot felülírják ezek az új stimulánsok. Sok sikert! :) Célba fogsz érni. Mire ki tudnád mondani, hogy "Rabindranath Tagore", már nem is tudod, mert szenvedélyes ajkak ostromolják a tiéidet
14/14 anonim válasza:
Kozben ratok talalt a szerelem? En is 21 eves vagyok es hasonlo gondolataim vannak. Erdekel ennyi ido utan hogy alakult az eletetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!