Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy valaki sose legyen szerelmes?
Szia! Nincs semmi baj, ez tök normális, egyszerűen olyan fiúk voltak eddig körülötted, akik igazából nem vonzottak. Velem volt ilyen, hogy egy lány nem vonzott, és nem szerettem. De meglátod, lesz ez másképp is :)
Ha szeretnél beszélgetni, írj bátran privit :D
Szia! Ugyanilyen helyzetben vagyok, mint te. Valójában annyira nem is foglalkoztat a dolog, hogy végre szerelmes legyek. Majd jön, bár igazából elég nehéz elképzelni, hogy én egy tartós kapcsolatban legyek bárkivel is :D Nagyon távol áll tőlem az ilyen dolog. Aztán meg... ki tudja :)
19/L
Nem akarok megbántani senkit, de el nem tudom képzelni, hogy milyen sivár lelkivilága lehet annak, aki komolyan gondolja, hogy ő soha nem akar szerelmes lenni, mert az csak összezavar, és ő anélkül boldog. Félelmetes, hogy az emberek mennyire érzéketlenek lettek.
Amúgy.. én nem hiszek abban, hogy valaki nem tud szerelmes lenni, max abban, hogy nem találta meg azt, akibe beleszeretne. Nem robotok vagyunk... remélem. :D
ismerj meg minnél több embert,akkor nagyobb rá az esély
amúgy lehetséges.
én is igy voltam még 15 évesen, mindig szakitottam pár hét után,hosszutávon nem tudtam semmit senkivel elképzelni,aztán jött egy srác,megváltoztatott mindent. vele az egész életemet le tudtam volna élni,szerettem,de ez valoszinü hogy egy oldalú volt(vagy ki tudja). sokat szenvedtem,de nem bántam meg. az aki soha nem akar szerelmes lenni, hát... hülye. amióta túl lettem rajta,és nagyjából a régi vagyok,úgy érzem hogy üres vagyok.olyan mély érzelmeket senki más nem tudott kiváltani belőlem.
szóval,ha megtalálod a megfelelő embert,belemész a hosszutávu kapcsolatba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!