Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy valaki sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szesze kérdése:

Lehetséges, hogy valaki sose legyen szerelmes?

Figyelt kérdés
Lassan 20 éves leszek. Voltak már pasijaim, bár szexig sosem jutottam el. Úgy érzem, igazából mindig is úgy éreztem, hogy valami nem stimmel velem. Nem tudom, hogy egyáltalán lesz-e olyan akivel fel tudok építeni egy kapcsolatot. (Nem érdekelnek ismerkedések, nem azért kérdezem, csak azért, hogy véleményeket kérjek, és lássam esetleg vannak még így ezzel.)
2011. júl. 17. 17:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Majd egyszer te is találkozol olyannal, aki neked megfelelő feromonokat bocsájt ki! :)
2011. júl. 17. 17:58
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia! Nincs semmi baj, ez tök normális, egyszerűen olyan fiúk voltak eddig körülötted, akik igazából nem vonzottak. Velem volt ilyen, hogy egy lány nem vonzott, és nem szerettem. De meglátod, lesz ez másképp is :)

Ha szeretnél beszélgetni, írj bátran privit :D

2011. júl. 17. 18:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Annyi idős csajszi vagyok, mint te, és engem sem érdekel a szerelem. De nem is akarom, hvalaha az legyek. Élvezd az életet, és örülj, h téged sem köt le és zavar össze ez az érzés. :)
2011. júl. 17. 18:07
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egy ideig mindig jól megvagyok pasi nélkül de a karácsony és a nyár vhogy nehéz:)) Biztos a fránya hormonok:-j
2011. júl. 17. 19:02
 5/14 anonim válasza:
1x ugyis leszel az csak még kell 1 kis időő..
2011. júl. 17. 19:26
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia! Ugyanilyen helyzetben vagyok, mint te. Valójában annyira nem is foglalkoztat a dolog, hogy végre szerelmes legyek. Majd jön, bár igazából elég nehéz elképzelni, hogy én egy tartós kapcsolatban legyek bárkivel is :D Nagyon távol áll tőlem az ilyen dolog. Aztán meg... ki tudja :)

19/L

2011. júl. 17. 23:43
 7/14 A kérdező kommentje:
hat kedves utolso, mintha en irtam volna. Egyszeruen nem tudom elkepzelni h tartos kapcsolatom legyen, az egy mas vilag amibe en vhogy nem talalok bele. S meg az h pl most van egy pasi aki nagyon korulottem van, de enm tudom h akarome:-<
2011. júl. 19. 15:45
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem akarok megbántani senkit, de el nem tudom képzelni, hogy milyen sivár lelkivilága lehet annak, aki komolyan gondolja, hogy ő soha nem akar szerelmes lenni, mert az csak összezavar, és ő anélkül boldog. Félelmetes, hogy az emberek mennyire érzéketlenek lettek.

Amúgy.. én nem hiszek abban, hogy valaki nem tud szerelmes lenni, max abban, hogy nem találta meg azt, akibe beleszeretne. Nem robotok vagyunk... remélem. :D

2011. júl. 23. 13:27
 9/14 A kérdező kommentje:
En is nagyon remelem:)
2011. júl. 23. 13:34
 10/14 anonim ***** válasza:

ismerj meg minnél több embert,akkor nagyobb rá az esély

amúgy lehetséges.

én is igy voltam még 15 évesen, mindig szakitottam pár hét után,hosszutávon nem tudtam semmit senkivel elképzelni,aztán jött egy srác,megváltoztatott mindent. vele az egész életemet le tudtam volna élni,szerettem,de ez valoszinü hogy egy oldalú volt(vagy ki tudja). sokat szenvedtem,de nem bántam meg. az aki soha nem akar szerelmes lenni, hát... hülye. amióta túl lettem rajta,és nagyjából a régi vagyok,úgy érzem hogy üres vagyok.olyan mély érzelmeket senki más nem tudott kiváltani belőlem.

szóval,ha megtalálod a megfelelő embert,belemész a hosszutávu kapcsolatba

2011. júl. 23. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!