Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csendes lányok miért képmutatóak?
normális választ erre a kérdésre ? nehezen
Az ilyen visszahúzodó lányok mindegyik azt mondja hogy ő más mint a többi, igen? akk csak én ismerek olyat aki pont azért visszahúzódó mert szürke egérnek képzeli magát ?:)
azt hinné az ember hogy ők tényleg tisztelik az emberi értékeket, mekkora klisé már ha majd nem ekkora klisék mögül kiabálsz akkor talán érdekel is majd valakit a kérdés
mert nem buliznak és nem lógnak a többi csővessel, ezért tisztelik az emberi értékeket ? látom naon tudod mik azok az emberi értékek sztem pl az 1ik az hogy a csövest nem csővesnek írod :)
de kiderül hogy nekik is vannak igényeik, persze h vannak :) mit vártál h amiért visszahúzódóak bármilyen hulladékkal be érik ? azt hitted mi kis csávó h majd olyan igénytelenségekre is vevők mint te? fáj h nem ugye? ez olyan mint a : a qrva mindenkivel le fekszik a hülye qrva mindenkivel csak velem nem ..
,és ha egyszer kihozza valaki őket a csigaházból onnantól már tudják mit kell csinálni, hát ez se te vagy ugye ?:) igen tudják mit kell csinálni legalábbis aki kihúzta reméli h tudni fogja és nem kell 2 nap múlva kiskanállal össze kaparnia az önbizalmát :) [pedig igen]
De ha megkóstolják a f@szt akkor aztán nem fognak leálni, azt gondolom meg se kell említenem h a leállni nem leálni :) emellett hát itt se a te fszodról van szó mert akkor nem zavarna h nem állt le vele :)
és elkurvulnak rendesen, és a fentebbi okfejtés alapján "hülye qrvák" lesznek ugye ?:)
esetleg arra gondoltál már h szimplán te nem ütöd a mércét és nem velük van a baj?
uff szóltam
19F
aza helyet a szurke csajok olyanról almodoznak mind akit soha a büdös éleben nem kapnak meg
de megérdemlik ugy kell nekik és vegül elkurvulnak mert megis kell nekik a f@asz de az , hogy eszrevegyek egyolyan srac kozeledeset aki esetleg komoly kapcsolatot akar azt nem hath akkor kivanom bass*zak addig meg szet nem repednek
lassan kezd elegem lenni az udvariasságból is
még mielőtt valaki félre értene rengeteget próbálkoztam és sokan vannak kik rendesnek és kedvesnek tartanak ...
de olkor maly szét robbanok az élet igazságtalanságai miatt
persze hogy minden embernek van igénye meg saját akarata.Huhhh és mi van akkor ha megszeretik a szexet???eljön a világvége?? miért te nem szeretsz szexelni?? hogy ez ilyen nagy probléma lenne..
L19
ő nem szeret szexelni ő csak szeretne szexelni 19l :D
19F
9:49-es válaszadónak. Első hozzászóló vagyok. Ecot csak példának szántam, nem kell feltétlenül szeretni a szépirodalmat ahhoz,h vki jókislány legyen, bármilyen olyan szabadidős tevékenységet írhattam volna,amihez az emberek általánosságban nem "rosszlányokat" képzelnek el. :) Csak az emberek által alkotott sztereotípiákban általában az olvasást kötik a "csendes emberekhez".
Vmelyik válaszoló írta,h "nem csak kezet fogtam az első barátommal", és az előtte szóló félreértett. Valóban félreértett, de visszaolvasva lehet,h kissé én is rosszul fogalmaztam, bocsi.18 voltam amikor már "nem csak kezet fogtunk", de rajta kívül csak a jelenlegi párommal jutottam idáig. Ugyh nem gondolom, h a kérdező utolsó mondata rám igaz lenne :)
19F
hát lehetséges :D ezért van felháborodva akkor mert más megteheti csak esetleg pont ő nem...:)
Én csendes lány vagyok .. az elején mondjuk, de ha már jobban megnyílok valakinek akkor sem leszek képmutató.. főleg olyan mint még amiket felsoroltál
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!