Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le tudná valaki írni? (többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le tudná valaki írni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Azon parázok hogy van egy barátom.és nagyon félek hogy ha lesmárol majd akkor mit fog szólni? Félek hogy "nem tudok" smárolni. Eddig csak egy fiúval smároltam, azt mondta nem voltam rossz és később meg azt hogy egyre jobb vagyok. Csakhogy a volt barátomról azt mondják hogy nem nagyon smárol jól..volt amit élveztem vele volt amit nem. De most nagyon parázok..nem tudom hogy kell és mit csináljak. Félek hogy leégek =(( Letudná írni valaki hogy hogy kell? Tudom hogy hülyén hangzik de normális válaszokat légy szíves =( Azon kívül hogy "jön magától, ösztönösen tudni fogod, majd rájössz, mindenki tud..!" szövegeken kívül lennék kíváncsi! olvastam olyant hogy körbe körbe kell a nyelvet mozgatni.olvastam olyat hogy játszani kell a másik nyelvével..de pontosan hogy kell játszani? előre is köszi a válaszokat:)
2011. júl. 17. 01:09
 1/4 anonim ***** válasza:
bocsi, hogy a sablont írom, de ezt nem lehet pontosan leírni, hogy hogy kell csinálni.Csak engedd el magad, és hagyd, hogy a partnered irányítson. menni fog;)
2011. júl. 17. 01:12
 2/4 anonim ***** válasza:

már az is számitanifog hogy az ujjam hátratudom-e hajtani?

én őszintén mondom no para ha nekem odavágná hogy nem jól csókolózok ott is hagynám hogy akkor mennyen másal csókolózzon semmi szükség egy olyanra aki ilyen kis hülyeségekért b...ogat pláne ugyh ogy senki se tökéletes igy mindenkinek van joga másikat b...szogatni és ugyanugy senkinek sincs joga b...ogatni másokat...

2011. júl. 17. 01:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt a körbekörbe dolgot szerintem felejtsd is el.Ne nyisd ki túl hirtelen,illetve túl nagyra a szád,a szátok tapadjon egymásra lehetőleg minél jobban,a nyelved meg ne dugd azonnal és túl mélyen a szájába.Ha finoman akarsz csókolni,ne mozgasd a nyelved gyorsan,ha ő tenné szólj neki hogy kicsit lassabban.Ezek az alapdolgok kb.

Mi mókából szoktunk levegőt venni egymás tüdejéből és a másik orrán át is :)

2011. júl. 17. 02:27
 4/4 A kérdező kommentje:
egymás tüdejéből és orrából vesztek levegőt? azt hogy? =O
2011. júl. 19. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!