Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudna ilyet írni?
Nagyon megbántottam a barátnőmet:S
Kiderült hogy hazudtam neki és nagyot csalódott bennem:S
Valaki nem tudna nekem írni hozzá idézetet?Akár angolul is..
Van az a Children of Distance szám...
,,Vajon szeretnek majd akkor is, ha néha én is hibázok?" és akkor belinkeled neki a vidit, aztán meg bemásolod ezt a sort. Szerintem tuti siker.
pl ez?
Ha valami nem igaz, de nem tudtad, az csak tévedés. De ha tudtad, mi az igaz, de átalakítottad, megváltoztattad, hazugsággá torzítottad - akkor utálatos dolgot műveltél, és utálatos vagy magad is.
John Steinbeck
Kétségbeesetten megpróbáltam addig nyújtani, csavargatni az igazságot, míg úgy el nem görbült, hogy már hazugság lett belőle.
Stephenie Meyer
sztem ha megpróbáltál bocsánatot kérni és nem ment, akkor egy idézet nem fog sokat lendíteni a dolgon.
Ha tényleg nagyon szereted és tényleg hibáztál, akkor nem árt mindent bevetni.
tudom ajánlani h egy nagy csokor vörös rózsával a állja az ablaka elé, szerenádozz, majd ha nem jön ki akkor kiáltsd világgá h mennyire hülye vagy és sajnálod.
Lehet így durvának hangzik, de ha csak részleteket is csinálsz meg ebből már ezerszer több eredménnyel jár, mint egy idézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!