Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Romantikus, kedves, megértő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romantikus, kedves, megértő, nem a buli a legfontosabb, és tud szeretni? Létezik még ilyen lány?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 00:17
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Egy kivételével ilyen vagyok: imádok bulizni!

Romantikus: Igen, szeretem a romantikát és nagyon szeretnék már romantikázni valakivel. (Nem volt még komoly kapcsolatom, csak pár hetesek-sajnos.)

Kedves: Én mindenkihez próbálok pozitívan hozzáállni és kedvesen, csak néha úgy érzem, hogy a mai világban én vagyok emiatt a 'furcsa'.

Megértő: Ez alatt nem értem pontosan, hogy mire gondolsz, de úgy érzem én megértő vagyok, minden szempontból. Vannak emberek, akik hallanak valami furcsa dolgot és ezért rögtön lenéznek másokat, viszont én mindig próbálom megérteni az adott ember gondolkodását, nyitott vagyok rá.

A buliról már írtam, hogy imádok bulizni, pont azért, amit az előttem szóló írt, most vagyok fiatal, most kell élni az életet! :)

2011. júl. 21. 15:38
 22/37 anonim ***** válasza:

nincsenek, tapasztalat :)

az ide író "de de de én ilyen vagyok!!" jellegű lányok is vagy erősen, ferdítenek, vagy foglaltak... :)

(és igen ha valamelyik mégse, biztos hogy se veled se velem nem akar ismerkedni az éteren át ergo nem sokra megyünk velük :P)

25/F

2011. júl. 21. 16:04
 23/37 anonim ***** válasza:
Létezem :)igen vannak olyan fiúk akik az ilyen lányokat keresik! Vannak udvarlóim,de nem akarják megérteni, hogy nem akarok minden nap bulizni. Eddig minden fiútól csak azt kértem, hogy fogadjon el olyannak aki vagyok és amilyen.......egyszer majd eljön az igazi! :)
2011. júl. 21. 16:04
 24/37 anonim ***** válasza:
létezik kivétel a romantikus,kedves,megértő
2011. júl. 21. 16:10
 25/37 anonim ***** válasza:
Volt barátnőm ilyen. :P
2011. júl. 21. 16:15
 26/37 anonim ***** válasza:

Jelen, csakhogy nem találok ennek "megfelelő" társat.

17/L

2011. júl. 21. 16:25
 27/37 anonim ***** válasza:
utolsó: miért, szerinted milyen az ennek megfelelő társ?
2011. júl. 21. 16:33
 28/37 anonim ***** válasza:
4 stimmel, de nem mondhatom, hogy mindig megértő vagyok a párommal. 20/L
2011. júl. 21. 17:34
 29/37 anonim ***** válasza:
Vannak:) Én is ilyen vagyok. Azért fogynak mert a legtöbb férfit - fiút más izgatja...
2011. júl. 21. 17:35
 30/37 anonim ***** válasza:
ez egy tévhit hogy a "legtöbb" férfit más izgat, biztos van akit, de azok meg megtalálják a magukhoz való lányokat..., viszont akiket meg nem, hát azok meg így jártak :/
2011. júl. 21. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!