Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon szeretem.

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretem őt, de azt éreztem hogy nem mivel féltem nagyon :/ Féltékenységből, meg egy perce azt hittem nem velem foglalkozik. Ő elmegy mással nem sokára ilyen izébe, fürdőbe vagy mi az és ez nekem nagyon rosszul esik:( Nagyon hiányzik nekem és azt mondta utána majd lehetünk együtt, de ugye kb 1 órára lakik tőlem ezért mondta hogy most ne majd kicsit később. Jó megértem pénzbe kerül de neki nem annyiba mint nekem. Nekem se olyan sok. Örülten hiányzik amióta utoljára láttam, már másnap megörültem a hiányától. Mit csináljak? Már megvan beszélve hogy mással elmegy, de én addig mit csináljak nélküle? Örülten szeretem őt, és nem akarom elveszíteni. Bízom benne, de ma se hitt nekem. Sosem csaltam meg és nem is akarom megcsalni, ő se engem. Nagyon nagyon hiányzik mit tegyek?:/ Én szeretem őt nagyon. Ő a mindenem.

18/L

2011. júl. 17. 00:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb ezt tudatni vele? A szerelmi vallomás sosem szégyen!
2011. júl. 17. 00:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezt valaki lefordítaná? Mert én egy kukkot nem értek ebből!
2011. júl. 17. 00:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Először is nyugodj meg! És szerintem közöld vele hogy rosszul esik ha elmegy valahova mással nélküled. Mennyetek el valahova ketten majd ha együtt lesztek :) Kitartás!! :)
2011. júl. 17. 00:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi de nem tudok:/ Otthon szokták neki mondani hogy menjen el mással is ne csak velem legyen mindig, de amugy már 10 hónapja együtt vagyunk és nekem rosszul esik ha msásal elmegy. De megértem csak hát tudod...rossz:/ De nagyon szeretem őt.
2011. júl. 17. 00:24
 5/10 anonim ***** válasza:

Mit tegyél?Hát gondolkodj el magadon,mert itt voltál egy hetet..

( az illetékes )

2011. júl. 17. 00:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Másik lánnyal megy el valahova a barátod???Vagy mi van??
2011. júl. 17. 00:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Másik lánnyal igen.
2011. júl. 17. 00:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Azttaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
2011. júl. 17. 00:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezt Én nem értem..Ez neki természetes???Mi az hogy elmegy egy másik nővel nyaralni,vagy fürdeni,vagy pontosan hova is?
2011. júl. 17. 00:46
 10/10 anonim ***** válasza:

1.Nem nyaralás

2.Strand.

3.Ő egy barátnő-annyi idős,mint én.

4.Ez egy leszbikus kapcsolat-a kérdező és köztem

2011. júl. 17. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!