Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon szeretem.
Én nagyon szeretem őt, de azt éreztem hogy nem mivel féltem nagyon :/ Féltékenységből, meg egy perce azt hittem nem velem foglalkozik. Ő elmegy mással nem sokára ilyen izébe, fürdőbe vagy mi az és ez nekem nagyon rosszul esik:( Nagyon hiányzik nekem és azt mondta utána majd lehetünk együtt, de ugye kb 1 órára lakik tőlem ezért mondta hogy most ne majd kicsit később. Jó megértem pénzbe kerül de neki nem annyiba mint nekem. Nekem se olyan sok. Örülten hiányzik amióta utoljára láttam, már másnap megörültem a hiányától. Mit csináljak? Már megvan beszélve hogy mással elmegy, de én addig mit csináljak nélküle? Örülten szeretem őt, és nem akarom elveszíteni. Bízom benne, de ma se hitt nekem. Sosem csaltam meg és nem is akarom megcsalni, ő se engem. Nagyon nagyon hiányzik mit tegyek?:/ Én szeretem őt nagyon. Ő a mindenem.
18/L
Mit tegyél?Hát gondolkodj el magadon,mert itt voltál egy hetet..
( az illetékes )
1.Nem nyaralás
2.Strand.
3.Ő egy barátnő-annyi idős,mint én.
4.Ez egy leszbikus kapcsolat-a kérdező és köztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!