Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk mért ilyen későnérők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk mért ilyen későnérők?

Figyelt kérdés
Míg a lányok a serdülő korba már beléptek és párkapcsolatra vágynak vagy hirtelen szerelmesek lesznek, addig a fiúk csak játszák az eszüket és hülyésketnek! A fiúk hány éves korukra lesznek normálisak?
2011. júl. 16. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
ezt csak te látod így babám! :) bocs h a fiúk nem akarják megbaszatni magukat 13 éves korukban x')
2011. júl. 16. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
18+
2011. júl. 16. 22:12
 3/10 A kérdező kommentje:
én nem erre gondoltam.. mindegy hagyjuk.. csak unatkozok xd -.-
2011. júl. 16. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:
65%

füüü de érett nő vagy 13-14 évesen mert már tudsz vérezni a vaginádból. 13-14 évesen hova akarsz még pasizni ink tanulj meg helyesen írni sztem

+ csesszük el az áltiskes éveinket pár hülye libára akik csak rinyálni tudnak meg jaj ne mááááááár ha 30 centinél közelebb mész hozzájuk ?:D hát h ne..

19F

2011. júl. 16. 22:14
 5/10 A kérdező kommentje:
xD
2011. júl. 16. 22:15
 6/10 anonim ***** válasza:
16 év alatti férfiaknak vesszen a barátnőjük (ez durva volt bocs -.-)
2011. júl. 16. 22:19
 7/10 ameoland ***** válasza:
100%
Mindkét nem, amikor belép a serdülő korba, akkor ugyanazon igények birtokosai. A kérdés az, hogy ezekből ki és mennyit valósít meg. Mindkét nemben vannak kivételek, és minden kornak megvan a furcsasága. Nem tagadom, hogy RÉGEN az volt a jellemző, hogy a lányok valóban korábban érők voltak, a fiúk később, de manapság a lányok korábban való érése is eléggé hanyatlóban van. Ezzel nem a ribanckodásokat és társaikat szeretném kiemelni, hanem a gondolkodás és viselkedésmódot.
2011. júl. 16. 22:28
 8/10 anonim ***** válasza:

A helyzet az, hogy egyik nem tagjai sem érnek hamarabb, csak más irányba "kis buták" még. Nagyjából 18-20 éves korukra a fiúk pont úgy mint a lányok. Ez persze csak egy erős átlag, hiszen van 30 éves nyomorult pasi is aki 14 éves lányokkal jár, és 15 éves is aki bár párkapcsolatra vágyna a visítozó tinilányok le se köpik. Meg persze a másik oldalról is megvan ez a 30 éves vénlányok és a 15 éves reménytelen szerelmes lány esetében.

Szóval a lényeg, hogy nagyjából jól van belőve ez a 18-20 év átlagnak, de egyéne válogatja. (És ilyenkor mindenki a kivételhez fogja sorolni magát aki 12 éves kora óta érettebb mint a társa :D)

2011. júl. 16. 22:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Ahogy a jo bor, a jo pasi is sokaig kell hogy erjen :)
2011. júl. 16. 23:40
 10/10 anonim válasza:
Igazából vannak fiúk akik szerelmesek csak a többi hülye fiú kiröhögné őket.én is így vagyok ezzel.és hát persze hogy a lányok érettebbek,ők 1 évvel előbb kezdenek fejlődni.13/f
2013. márc. 8. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!