Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek mi a fontos egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 21:21
1/9 anonim válasza:
Szeressen a lány a külsőm ellenére is, legyen kedves, de őszinte, és érezzem jól magam vele.
4/9 A kérdező kommentje:
és azt szeretitek ha bújós,ölelgetős társaságban is??
2011. júl. 16. 22:12
5/9 ness04 válasza:
bizalom mindenek előtt és ha társaságban is bújuk hozzád és ölelget azzal csak erősíti azt, hogy mennyire szeret :) szerintem :)
6/9 A kérdező kommentje:
de ez hogy társaságban zavarna téged?
2011. júl. 16. 22:24
7/9 ness04 válasza:
engem különösebben nem érdekel h ki mit gondol rólam szóval nem zavarna :)
8/9 A kérdező kommentje:
oké.köszi:)
2011. júl. 16. 22:34
9/9 anonim válasza:
Számomra fontos a bizalom, az őszinteség, az egymás iránti odaadás. Fontosnak tartom, hogy elfogadjon amilyen vagyok. Én nagyon szeretem, ha ölelget, és sokszor bújik hozzám egy lány, és engem bárhol vagyunk, nem zavarna. Igazából én ilyen lányra vágyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!