Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jelekből lehet tudni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelekből lehet tudni, hogy a pasi kíván?

Figyelt kérdés

Honnan lehet tudni h a pasi kíván téged?? Vannak jelei, az érzelmeken kívül...

köszi a válaszokat!!

:)

2009. ápr. 1. 19:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kisugárzásán lehet érezni!Legalábbis én érezni szoktam,ha valaki vonzódik hozzám,és megkíván...De lehet,hogy csak azért,mert eddig mindig határozott, céltudatos emberekkel hozott össze a sors,akik nem féltek flörtölni...
2009. ápr. 1. 19:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

elsőnek írd le hogy hány éves vagy hogy be tudjunk tájolni valahova! :)

-amúgy én pasi vagyok és 16 éves és szerintem egy fiúnál nehezebb észrevenni mint a csajoknál!

amúgy ha utánad néz vagy ha néz téged!( mert egy fiú egy csajt csak akkor néz/bámul ha tetszik neki vagy legalábbis nem tartja rossznak) és mosolyog és boldog mikor veled van, és többnyire kedvesek veled és udvariasak, ........(de az utóbbiakat egy teljesen normális pasi is megszokta tenni)

2009. ápr. 1. 19:15
 3/11 A kérdező kommentje:

15 vok a pasim 20....:)

Tom h sok a korkülönbség de nagyon szeretjük egymást...:)

És kíváncsi voltam h mégis milyen jelekből lehet tudni mert a pasimmal nagyon szenvedélyes a hangulat köztünk meg minden...:)

2009. ápr. 1. 19:17
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem érzed, az már rég gond.
2009. ápr. 1. 19:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem azt látod rajta meg érzed is..
2009. ápr. 1. 19:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
"Nagyon szenvedélyes a hangulat köztünk" - már meg is válaszoltad magadnak.
2009. ápr. 1. 19:28
 7/11 A kérdező kommentje:
:)
2009. ápr. 1. 19:50
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
én 20évesen nemtom mien a szerelem hagyjál már h 15évesen tudod, persze én is ezt gondoltam anno :D de be is jöhet úgy legyen
2009. ápr. 1. 20:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Feláll a farka :D
2009. ápr. 1. 20:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
ott lent valami elkezd nyomni:D
2009. ápr. 1. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!