Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Másfél éve van barátom, és nagyon jól megvoltunk egy ideig.Már semmi sem a régi köztünk. Apró dolgok miatt veszekedik minden második nap már kb. fél éve.Pl. olyan dolog miatt hogy miért 5 perccel később hívtam telefonon mint amikor megigértem, vagy ha anya bejön beszélgetni miért nem szólok neki ( mert ilyenkor általaba 2 percet nem írok vissza msn-en).A multkor az volt a baj , hogy miért nem lépek le akkor az msn-rol amikor ő is , mert akkor bíztos beszélgetek vkivel , és ő azt akarja hogy egyszerre lépjünk le.Ilyenekért képes 3 órát veszekedni ameddig valahogy megért.És ezekkel a veszekedésekkel kezd kiábrándítani magából, már nem érzem azt h annyira szeretem mint az elején.Nagyon sokat veszekedtünk, én felajánlottam 1 szünetet hogy gondolkodjon el a kapcsolatunkon és beleegyezett.1 hét szünet után már nem veszekedett, csak idegesített ugyanezekkel a dolgokkal.Épp annyi volt a változás hogy nem emelte fel a hangját.Viszont már kezdem elveszteni a reményt h megváltozik.Nagyon érzelmes típus, én vok az első barátnője.És mondta h ha elhagyom felakassza magát,v vmi iensmi(tipikus férfi duma)De!!!Egy veszekedéskor leQrvázott.Nagyon kiakadtam rá akkor, hisz ő is tudja h nem járok bulikba és nem vok olyan mint a lányok többsége...na szóval ő ilyen...., de kb fél éve összebarátkoztam egy fiúval,akit szilveszterkor ismertem meg és utána kezdtünk beszélgetni.nagyon őszinte velem, és nagyon zavarja őt h h viselkedik velem a barátom.Törődik velem , érezteti hogy fontos vagyok neki.Nagyon kedvel és én is kedvelem őt.Már bevallotta, hogy belémszeretett, de így nem jó neki mert tudja h nkm van barátom.azt is tudja h már nem érdekel a barátom annyira, és mondta hogy ha nem érdekel engem szakítsak vele.1 találkozás alkalmával "szájonpuszilt" talán véletlen, vagy akarattal...Azt hiszem az utolsó.Mikor a közelében vagyok mindig hevesebben dobog a szivem és mostanában nagyon hiányzik.Azt hiszem beleszerettem én is.Folyton rá gondolok.De az utóbbi időkben nem tudom miért, de másképp viselkedik velem.Mintha már nem is érdekelném annyira.Néha törődik velem , néha meg úgy érzem h rám se bagózik.És ez nagyon fáj, viszont lehet a fáradtság miatt ilyen, mert beállt melózni.Szóval itt az a kérdés , hogy maradjak a barátommal és várjak még hogy változzon?Mert így nem vagyok boldog vele.Vagy szakítsak vele és jöjjek össze a másik pasival?Elvégre azt hiszem hogy beleszerettem, és így a barátommal nem fog menni a kapcsolatunk.
2011. júl. 16. 17:48
1/10 A kérdező kommentje:
Amúgy én 19/L , barátom 21/F
2011. júl. 16. 18:07
2/10 anonim válasza:
Durván ismerős... a sztori első fele a legjobb barátaimra (vőlegény-menyasszony) illik-ők is mindig összekapnak minden apróságon- a második fele meg egy nemrég megismert csajra passzol. A barátaim mindig megoldják a problémákat, de ők tényleg nagyon szeretik egymást. Viszont a csaj, akit említettem, ugyanilyen cipőben jár... mondta már nekem is, hogy összejönne velem, kérdezte tőlem, hogy én is-e vele, de közben van pasija,akit hol ki akar dobni, hol meg nagyon szereti...
Szerintem, ha jól megvagy az új sráccal, ráadásul mindketten bejöttök a másiknak, lépj! Hagyd el a barátodat, hiszen vele már csak nyűg a kapcsolatotok! És ne aggódj, nem fogja megölni magát (nekem is mondott ilyet már csaj... :P) Amit meg írtál, hogy mostanában hanyagol téged, az azért van, mert kezdi már unni, hogy úgymond összejöhetnétek, de ott van a pasid... te is írtad, hogy beleszerettél ebbe a srácba... akkor meg mire vársz?
22/f
2011. júl. 16. 18:16
3/10 A kérdező kommentje:
És ha szakítok a barátommal vajon a másik pasi újra úgy fog viselkedni , mint eddig? Olyan bizonytalan lettem, nem tudom mi lesz igy :(
2011. júl. 16. 18:37
4/10 anonim válasza:
Tudod mit? Mond a srácnak azt, hogy szakítottál a pasiddal. Ha pozitívan reagál, akkor minden oké, ha neadjisten mégsem, akkor még mindig ott van a pasid. Igen tudom, hazugság, de kegyes, és te csak nyerhetsz:)
2011. júl. 16. 18:39
5/10 harcosangyal válasza:
Ne legyél kapcsolat függő! Ne azért hagyd el a barátodat mert van egy másik lehetőség hanem mert nem működik - ez tisztán látszik. Úgy vele maradni, hogy másra vágysz de őt nem kaphatod meg vagy nem biztos ezért nem lépsz az szemét dolog.
2011. júl. 16. 18:45
6/10 harcosangyal válasza:
Még valami. Hazugsággal kezdeni egy kapcsolatot rég rossz. És ha azt mondod szakítottál pedig nem, az hazugság.
2011. júl. 16. 18:46
7/10 A kérdező kommentje:
De itt az a probléma, hogy a pasim tesz ki képet rólam az msn-jén, és ismeri ezt a srácot, megvan a listáján is.És akkor én hiába zagyválok össze-vissza mindent, mert a srác látja h a pasimnak mégis az én képem van kitéve.Ráadásul 1 utcában laknak, igaz van szűkön 1 km távolság köztük :D .....:(
2011. júl. 16. 18:48
8/10 A kérdező kommentje:
Ja,tudom h szemét dolog.azért is nem tettem eddig ilyent.csak várom a megfelelő pillanatot a szakításra,most felvételi előtt vagyok és nem akarom h még ilyenekkel is stresszeljen a pasim.amugy meg a srac mar hivott kirandulni és én voltam az első akire gondolt azt mondta.es ha vele mennék élete legszebb nyara lenne, szoval nem fogok en hazudozni.
2011. júl. 16. 18:50
9/10 anonim válasza:
Első megint.
1 a kérdés, akár tettszik, akár nem, ezt fel kell tenned magadnak: maradsz a régi, nem működő kapcsolatodban, vagy továbblépsz?
2011. júl. 16. 18:52
10/10 A kérdező kommentje:
Azt hiszem eldöntöttem.tovább lépek, és nem azért mert más kell.egyszerűen így nem vagyok boldog.és ha nem lesz semmi a sráccal, előbb-utóbb lesz más :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!