Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » CSAJOK! Ti beülnétek idegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAJOK! Ti beülnétek idegen srác autójába, ha megállna a buszmegállóban ahol állsz és leszólítana?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyen feltétellel? Pl.: a kocsi márkája, vagy a pasi kinézete vagy a stílusa miatt ülnél be? Kort írjatok.
2011. júl. 16. 13:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
89%

Nem haragszom 18 éves lány! Tudod nem te vagy az első lány aki szánalmas idióta állatnak nevez. :) Már beleedződtem. Nem tulajdonítok ennek nagy dolgot tudod? Persze azt is megkaptam már hogy egy aranyos, kedves fiú vagyok, vagy inkább voltam. Tökmindegy. Itt ezek üres szavak, ha élőben mondanád talán akkor. De lehet akkor se. Kicsit értelmezhetted volna a véleményem. Én azt írtam hogy az egy dolog, hogy itt azt írja valaki, hogy nem ülne be. Ez nem mérvadó, az a lényeg, hogy ott abban a helyzetben hogy döntene. Azt sose lehet tudni kedves 18 éves lány. Sőt azt kell mondjam te se tudnád, és kár volt ezen felizgatnod magad.

Delta

2011. júl. 16. 21:37
 22/29 anonim ***** válasza:

Hehe. :) Egyszer délután 3körül sétáltam haza a dokitól....kis szűk utakon jöttem a lakótelep mellett (bouszhoz mentem) Már feltünt, hogy jó ideje követ egy sötétkék suzuki wagoner :D De há mondom biztos nem találja merre kell menni. :)

Na megállt elöttem, hogy szia nem vihetlek el valameddig? zavarba jöttem sose volt ilyen. Nagyon helyes férfi ült benne. Tettszett is meg minden. Azt mondtam neki, hogy neharagudj nem. Próbálkozott picit, hogy akkor hadd hozzon nekem vörös rózsát meg ilyenek...:) Mondom neharagudj nem köszi :$

Az első, hogy mért nem ültem be az autójába az,

hogy nem ismerem azért hallani lehet milyen emberek vannak és hát nem hiszem, hogy sok nő beül egy idegen kocsijába. Ki tudja lehet bevisz az erőbe és b*szhatod.

A második az,

hogy van párom 3éve és akármennyire is helyes volt nem kell :)

26L

2011. júl. 19. 08:17
 23/29 anonim ***** válasza:
A cigány is kezet csókol ha tettszel neki.....attól még nem kezdesz vele mert cigány......
2011. júl. 19. 08:21
 24/29 anonim ***** válasza:

Már alapból nem értem a felvetést, lehet bejön a fiú,de nem ismerem,szóval ennyi erővel akár "gyilkos is lehet", nem a kocsijával járnék hanem a fiúval ha normális és tetszik is.

Nem értem mi ez h. pasi külseje és a kocsija alapján itélünk meg valakit.Lehet kívülről jól néz ki valaki h. a világ leghelyesebb pasija vagy barátnője van, ha közben egyáltalán nem boldogok együtt mert nem illenek össze,vagy bunkó az egyik,vagy a pasi veri a lányt stb.

2011. júl. 19. 08:33
 25/29 anonim ***** válasza:
Soha nem ülnék be idegen kocsiba, onnan nem lehet menekülni. Nekem még kiskoromban ezerszer elmondták a szüleim, hogy idegen ember kocsijába ne ülj be, idegen emberrel ne beszélgess, csak akkor ha ők ismerik.
2011. júl. 19. 08:56
 26/29 anonim ***** válasza:

én voltam olyan butus, hogy beültem...

helyes volt a srác, szép a kocsi, elvitt kocsikázni egy tóhoz.

beszélgettünk, az okés volt, de utána megálltunk 1 félreeső erdős részen.

ott azt mondta, hogy elmegy pisilni.

túl sokáig volt el, én meg belenéztem a visszapillantó tükörbe, hogy mi van már...

erre magának verte ki.:S

alig vártam, hogy a városban kitegyen :S...persze nem igazoltam vissza msn-en.

csajok, ne legyetek naivak :S...ha belegondolok, még retardáltabb is lehetett volna a tag, megerőszakol, vagy elad, v. v.mi... én még könnyen "megúsztam".

bár így is az undor kerülgetett és azóta nem merek első randikon ilyen kocsikázásokra menni.

2011. júl. 19. 08:56
 27/29 anonim ***** válasza:

Beültem anno sajnos... nagyon megjártam:(

Dolgoztam, éppen délutános müszakból jöttem, késö este volt és nagyon hideg. Pont lekéstem a 14É-t, fél órát kellett volna fagyoskodnom a buszmegállóban. Közben lelassított egy autò, azt mondta rendör és nincs-e kedvem beszállni. Tök naivan beszálltam.

Igaz, hogy hazavitt, de egész úton szexuális dolgokról kérdezgetett. Majd mikor odaértünk, elkezdte simogatni a lábam, meg hogy nincs-e kedvem valamihez. Mondom nincs és villámgyorsan kipattantam a kocsiból.

Borzalmas volt, azóta ismeretlen kocsijába nem szállok be!

23/N

2011. júl. 19. 08:57
 28/29 anonim ***** válasza:

Én sehogy se ülnék be mellé, még ha térden állva kúszna felém, akkor sem.

18l

2011. júl. 19. 09:14
 29/29 anonim ***** válasza:
ha egy kigyúrt pasi, kabrioval (és az akire gondolok) akkor meg is erőszakolhat:PP XD
2011. júl. 19. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!