Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » CSAJOK! Ti beülnétek idegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAJOK! Ti beülnétek idegen srác autójába, ha megállna a buszmegállóban ahol állsz és leszólítana?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyen feltétellel? Pl.: a kocsi márkája, vagy a pasi kinézete vagy a stílusa miatt ülnél be? Kort írjatok.
2011. júl. 16. 13:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
23%

Nyugi ezek a csajok csak azt mondják hogy nem ülnének be, mert ezt kell írniuk, mégse gondolják már őket ribinek. :D Még ha csak anonim az egész oldal, akkor is bennük van az, hogy azt kell írniuk: nem. Egyébként biztos lehetsz benne kérdező, ha szimpatikus nekik a srác, simán beülnének. Na jó kicsit kéretni kell őket, de simán elmennének vele. :)

üdv: Delta

2011. júl. 16. 14:21
 12/29 anonim ***** válasza:
Szép és csinos csajt felszedhetsz így, de normális nőt nem.
2011. júl. 16. 14:23
 13/29 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de nem kéne általánosítani. Én komolyan gondolom amit írtam. Semmi bajom a randizással/pasizással de mindig fontos, hogy biztonságban érezzem magam. Hogyha nem tetszik valami, el tudjak menni, és ne legyek kiszolgáltatva a másiknak. Főleg első találkozásnál, mikor semmit sem tudok az illetőről.
2011. júl. 16. 14:26
 14/29 anonim ***** válasza:

Kassandra akkor te kivétel vagy. Őszintén örülök, hogy te ebben a szituációban is tudsz gondolkodni, és nem szédülsz el a csábításnak. :) És előbb szereted a másikat megismerni, mielőtt bármi is történne. Értékes lány lehetsz.

Delta

2011. júl. 16. 14:31
 15/29 A kérdező kommentje:
Delta: saját tapasztalatból beszélsz? Hozzád beült már valami bombajó csaj? Ha igen, szerinted mi miatt? A kinézeted? Stílusod vagy a kocsid márkája miatt?
2011. júl. 16. 14:38
 16/29 anonim ***** válasza:

Szüleim tanítottak meg az óvatosságra. Lehet, hogy feleslegesnek tűnik, és a kocsis fickók 90% nem akarna bántani, de csak egyszer fogja ki az ember azt a maradék 10%-ot és egy életre megnyomoríthatják érzelmileg.

Nekem régen volt egy netes randim. Msn-en kedves volt, meg nagyon vonzott...aztán élőben derült ki, hogy nem százas a gyerek. Na ott például fontos volt, hogy tudjak "menekülni" Áldom az eszem, hogy ott is gondolkodtam, és nyílt téren kávéztunk, és nem adtam meg neki a számomat/címemet előre. Így is jó darabig zaklatott neten, de a leveleket lehet törölni.

Amúgy is, egy fiú tudjon kicsit harcolni/várni. Ha rögtön a kocsijába ülök, sosem fog igazán megbecsülni. :)

2011. júl. 16. 14:39
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem saját tapasztalatból írok kérdező, nincs kocsim de ha lenne én akkor se így jönnék össze bárkivel is. Csak egyszerűen ilyenek a lányok többsége. Csak ez minden ilyen kényesnek tűnő kérdésnél így van. Szabadkoznak hogy ők bizony ááá semmi esetre sem, de közben ha ott lennének a szituációban...
2011. júl. 16. 14:59
 18/29 anonim ***** válasza:
Ha ennyire balf.sz vagy, hogy így akarsz csajozni, akkor ne sok jóra számíts. Max néhány agyhalott 14 éves kis ribanc fog bedőlni neked.
2011. júl. 16. 17:18
 19/29 anonim ***** válasza:

pppf Delta jobban tennéd, ha egyáltalán nem általánosítanál!! oké,hogy szerinted a nők 90%-ának nincs agya, de igenis van kivétel!! gondolj már bele ember, hol érdekelne hogy néz ki a tag?? lehet egy Orlando Bloom, vagy érdekel is kicsoda, sőt ha maga ő jönne oda, akkor sem ülnék be a kocsiba!! lehet egy limuzinja is, kb. nem érdekelne, egyáltalán áá,hogy lehet ilyet feltételezni amúgy komolyan... szánalmas vagy, ne is haragudj!

Üdv : egy 18 éves lány!!

2011. júl. 16. 18:44
 20/29 A kérdező kommentje:
És ha kezetcsókolna nektek a srác, úgysem ülnétek be? :-)
2011. júl. 16. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!