Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 és fél hete vagyok együtt egy nálam egy évvel fiatalabb fiúval. Megkérdezte h "megpróbálhatnánk-e" a csókot. Ez nem korai? Vagy nincs egy párkapcsolatban olyan h korai?
szija! ha ugy érzed te hogy ez neked korai, vagy ha már felmerül benned ez az érzés akkor szerintem várjatok...
ugy érzem te nem akarod elsietni ..és azt szeretnéd ha a pillanat tökéletes lenne !ha szeret a fiu téged akkor várni fog rád :D nyugi ha szeretitek egymást sokáig együtt lesztek ! sok sikert mindennek! egy jó barátod ...:D
TE ATYAAA ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEN !!! DE KI VISITOTTAM EZT A KÉRDÉST XDXDXDXDD
HAHAHAHAHAHAHAHA
XDXDXDXDXDXD
Nekem már lassan ♥2 hónapja♥ van barátom, és már az első nap volt csók, második nap már nyelves is :P Pedig előtte nem nagyon csókolóztam, és azt mondta jól csókolok. Tehát a csóktól nem kell félni!! Szerintem nem korai, és legalább nem a bunkó fajtába tartozik a gyerek, sok sikert,és csókot =)
Missy
2,5 hét után nem korai csókolózni.
Én a barátommal már az első randinkon csókolóztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!