Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 és fél hete vagyok együtt egy nálam egy évvel fiatalabb fiúval. Megkérdezte h "megpróbálhatnánk-e" a csókot. Ez nem korai? Vagy nincs egy párkapcsolatban olyan h korai?
Mennyi idősek vagytok???
De szerintem az már nem korai.
Minek azt megkérdezni jön az magától...
Am sztem nem korai én már a 2-dik talinál csókolóztam a pasimmal akivel azóta is egütt vagyunk és nagyon jó volt!!!
Több mint 2 hónapja járunk...
Sok sikert!!! Csókold meg!!!
Hány évesek vagytok? Én általában akkor kezdek el járásnak nevezni valamit, ha megvan az első csók!
22/f
Hát, akkor nyilván vagy nagyon fiatal, vagy nagyon tapasztalatlan vagy... Nem a csókkal szoktak várni, és amivel várni szoktak, azzal nem 2 hetet, hanem inkább 2 hónapot, vagy többet...
Szerintem 2 hét alatt ami korai lehet, az egyedül a szex.
Én megértem h félsz =)
Én is így vok a barátommal ő 15/F de reggelente szoktunk "csókolózni" ha azt lehet annak nevezni...mert nyelves csókot még senki nem adott, de ettől függetlenül nem tudhatom h nem tudok :D
A barátommal ma vagyunk 3 hetesek ♥
És 1ébként nekem is volt már 1 évvel fiatalabb pasim, de nem sok minden történt...
És ne félj semmitől ha szeret a barátod és te is szereted akk semmi baj nem lesz az 1. csóknál ;) =)
Sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!