Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan, hogy annyira hozzászokik valaki a kezéhez, hogy?
... a női nemiszerv nem nyújt elég ingert neki és képtelen elélvezni ?
illetve a saját keze által elég 5perc, viszont a másik fél keze által nagyon sokára élvez el ?
köszi !
Igen... létezik ilyen :D És elég gyakori tudtommal... főleg akkor van cink, ha gyakran fényezed a rudat, és rövid időhöz vagy szokva...
22/F
köszi.. mindenkit felpontozok aki segít..
de ez viszont jó a párnak, mert ő "kielégül".. viszont ez nálam gáz lehet.. nem ?
Ha te vagy a női tag, akkor gáz lehet neked :) De neki is gáz, hidd el (ha van annyi értelmi & érzelmi intelligenciája), hogy ő eljutott, te meg nem... :)
22/F
Velem is ez volt, régen ha nagyon siettem 5 percben már a második menetben voltam kb. és ez egy kicsit "gáz" volt amikor már a barátnőmmel mentek a dolgok. Szerencsémre nagyon sokat segített fejlődni, így már megvan nálam a tökéletes időzítés hogy akár egyszerre menjünk el.
22/F
oda írtam, hogy a női nemiszerv nem nyúj elég ingert..
akkor nyilván férfi vagyok..
ez ok a szakításra?:S
mi általában óvszerben csináljuk, és akkor én sem tudok elmenni. Nem zavar maga az óvszer, meg a tudat sem, csak így túl kevés az inger. Viszont ha natúrban megy a dolog, igencsak vigyáznom kell, nehogy túl hamar vége legyen.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!