Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan, hogy annyira hozzászokik valaki a kezéhez, hogy?

Figyelt kérdés

... a női nemiszerv nem nyújt elég ingert neki és képtelen elélvezni ?

illetve a saját keze által elég 5perc, viszont a másik fél keze által nagyon sokára élvez el ?

köszi !

2011. júl. 16. 01:55
1 2
 1/14 1.számúsenki ***** válasza:
64%
Szerintem próbáljátok meg úgy hogy a másik ne csak a fél kezével hanem az egésszel csinálna.
2011. júl. 16. 01:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen... létezik ilyen :D És elég gyakori tudtommal... főleg akkor van cink, ha gyakran fényezed a rudat, és rövid időhöz vagy szokva...

22/F

2011. júl. 16. 01:57
 3/14 A kérdező kommentje:

köszi.. mindenkit felpontozok aki segít..

de ez viszont jó a párnak, mert ő "kielégül".. viszont ez nálam gáz lehet.. nem ?

2011. júl. 16. 01:59
 4/14 anonim ***** válasza:

Ha te vagy a női tag, akkor gáz lehet neked :) De neki is gáz, hidd el (ha van annyi értelmi & érzelmi intelligenciája), hogy ő eljutott, te meg nem... :)

22/F

2011. júl. 16. 02:13
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
nos, ez egy igen kínos eset, sajnos ezt meg kell beszélned vele, űlj le a kávézóasztal mellé a kezddel és beszéld meg vele hogy sajnálom de köztünk most vége, hosszú idő telt el 10 éves korom óta te vagy az aki boldoggá tesz de itt az idő váltani... most ne néz így rám, ne akarj rá venni hogy kesztyűt húzzak rád, iet soha ne tennék veled, de nem lehetnénk újra csak barátok, a nőkből te is kapsz majd bőven, de többet nem tehetek, hidd el egyszer te is megtalálod az igazit a bal kéznek viszonylag bejössz, mit is mondjak... szoval vége... köszönök mindent és.. 'hüpp' viszlát...
2011. júl. 16. 02:17
 6/14 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt, régen ha nagyon siettem 5 percben már a második menetben voltam kb. és ez egy kicsit "gáz" volt amikor már a barátnőmmel mentek a dolgok. Szerencsémre nagyon sokat segített fejlődni, így már megvan nálam a tökéletes időzítés hogy akár egyszerre menjünk el.

22/F

2011. júl. 16. 02:19
 7/14 A kérdező kommentje:

oda írtam, hogy a női nemiszerv nem nyúj elég ingert..

akkor nyilván férfi vagyok..

ez ok a szakításra?:S

2011. júl. 16. 02:26
 8/14 anonim válasza:
én is így vagyok :S de én próbálom kerülni az önkielégítést kb havonta 1-2 és havonta 10x szexelek de ígyse sikerül am a barátnőm büszke h meddig bírom 2 óráig is... de akkorse megyek el :S
2011. júl. 16. 04:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

mi általában óvszerben csináljuk, és akkor én sem tudok elmenni. Nem zavar maga az óvszer, meg a tudat sem, csak így túl kevés az inger. Viszont ha natúrban megy a dolog, igencsak vigyáznom kell, nehogy túl hamar vége legyen.

28F

2011. júl. 16. 06:30
 10/14 anonim válasza:
Megoldás lehet az extra vékony talán.
2011. júl. 16. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!