Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/17 anonim válasza:
2/17 1.számúsenki válasza:
Gyerek szerintem mindenkinek az jönne be hogy ha a mutatványod során fejre esnél és megsimogatnád vele az aszfaltot :)
3/17 anonim válasza:
Szeretem a naplementét. Ha nem arra céloztál, akkor semennyire, nem bukom ezekre a tini stílusokra
4/17 anonim válasza:
parkour? :D nekem bejön :DDDD
17/L
5/17 A kérdező kommentje:
Inkább Free Running :) De majdnem ugyanaz, am a fejre eséshez még nem volt szerencsém :)
2011. júl. 16. 02:06
6/17 anonim válasza:
na arról még nem hallottam :o csak volt barátom 'parkour'-özött, de nem ilyen nagyon komolyan :D még az első barátom volt. nekem valamiért tetszik... tök érdekes meg lenyűgöz hogy én ilyet nem tudok :D
7/17 A kérdező kommentje:
:) Azok a régi szép idők (: A Free Running annyiban különbözik, hogy több benne a szaltó. De am a repülés élménye a legbrutálisabb :):)
2011. júl. 16. 02:09
8/17 A kérdező kommentje:
Am ez hol komoly? Messze vagyok én még attól :(
2011. júl. 16. 02:10
9/17 anonim válasza:
nem tudom :DDD igazából nekem már az is húúú hogy ha valaki felmászik egy kötélre :DDDDDDDDDD nagyon nyomor vagyok az ilyenekhez :D
10/17 A kérdező kommentje:
:) Pedig nem nagy tudomány... Csak hát sajna most ki kell maradnom belőle :(
2011. júl. 16. 02:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!