Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látens meleg lenne? Pro kontra érvek. Vajon hogy jöjjek rá?
A párom, aki végülis már lassan csak az exem, nagyon furcsán viselkedik. SOkáig azt hittem, egyszerűen egy szemétláda, aki csak szórakozik velem és minden héten más nője van... de vannak olyan jelek, amik ez ellen szólnak és arra utalnak, h talán meleg... megpróbálom felsorolni az észrevételeimet, kérlek, segítsetek összerakni a képet.
-nemtörődömség, nem keres hetekig, nem találkozunk hetekig, 1 év alatt kemény 3x voltunk együtt úgy
-furcsa kérései voltak, fessem a körmöm, a lábamon is(talán valami elfojtott vágy lenne, h ő nem teheti, ezért legalább rajtam lássa?) és hordjak nadrágot...a combfixem meg a szoknyám nem csigázta fel, a hajamat is levágattam a kedvéért
-feltűnően imádják a nők, amit igyekszik láttatni a nagyvilággal, hagyja, hogy a "rajongói" kommentelgessék, szívecskéket küldjenek neki, lányokat ölelgetős képek, mindenhol más csaj, de ennek ellenére úgy néz ki, őt nem érdeklik
-gyakran jár bulizni, ahol egy barátom állítása szerint sosem csajozik, magában iszogat, táncolgat, lánnyal még sosem látta
-nem érdekli a szex, sőt beszélni sem nagyon akar róla
-saját bevallása szerint csak 3 csaja volt előttem egész életében, pedig már a harmincas évei elején jár, és nem azért van mert csúnya lenne, kimondottan adonisz-típusú és nagyon megy neki az udvarlás is ha akarja
érvek a búzaság ellen:
-azt mondta, látni akarja, ahogyan én leszbizek egy lánnyal és be is szállna
-nagyon anyás (bár nem tudom ez számít e)
-amikor nagy nehezen mégis összejön egy szex, akkor az tényleg jó és nem érzem azt, h csak muszájból teszi
-erősen vallásos (bár ezt sem tudom kizáró ok e)
-mikor megtudta, hogy elkezdtem mással randizni és vele szakítani akarok, kemény féltékenységi jeleneteket rendezett, majd mindent elkövetett, hogy visszaszerezzen
Szóval végülis a kérdés... lehetséges, hogy meleg és csak álcának kellek neki? Vagy egyszerűen ilyen furcsa magának való fazon?
Szerintem nem meleg,csak nagyon magasról sz@rik rád,éli a világát.
Az meg elég naiv gondolat részedről,hogy ezt kapcsolatnak gondolod/gondoltad.Ez olyan haverság inkább.
Ezen jelekből én (az épeszű ember) valahogy sosem következtetnék arra, hogy meleg.
Az hogy lesz@rja a fejed néha (nem keres hetekig), miért jel? Max. arra hogy más nőt dönget.
Nekem is megvannak a magam kedvencei, amit szeretek látni a csajomon. Pl. szeretem ha minél többször göndöríti be a haját, vagy ha szaténban van. De ettől még nem vagyok b*zi.
De érdeklik a nők, csak jól titkolja, főleg amikor eltűnik hetekre hogy mással döngethessen.
Én sem vagyok partiarc, mindig egy szűk körben járok buliba.
Nem beszél a szexről, hanem csinálja?
28 vagyok négy nővel a hátam mögött, de b*zi sem vagyok, csak ha szeretek valakit, akkor jó sokáig vele lenni.
Szerintem vagy tudj meg valami konkrétat (egyszer húzz ki a seggéből egy óvszert, vagy kapd rajta egy idegen férfi f@szával a szájában), vagy ne kombinálj ilyeneken, mert csak megőrülsz a sok felesleges gondolkodástól.
ő 32 én 22...
nem gondoltam/gondolom, hogy ez egy kapcsolat...ahogy írtam, ő gondolja így és én ledöbbentem ezen
utolsónak: ha titokban csajozik, akkor nagyon nagyon jól csinálja, mert sokféleképpen nyomoztam utána és nem találtam semmit... gyakorlatilag ki sem mozdul otthonról...persze ez nem zár ki semmit, de ha vannak neki mások, akkor minek kellek én? és ha másokat dönget, akkor engem miért nem? (valahányszor találkozunk, nem történik semmi, 10ből egyszer)...de az a 3 alkalom, ami összesikeredett az évben, tényleg oltári volt, és éreztem, h kíván... szóval nem értem...
"ő 32 én 22... "
Ajj, gondoltam. Akkor ő nem akar tőled semmi komolyat, hiába mondja. És bocs, hogy ezt írom, de szerintem csak egy kis naiv buta libának tart, akit ha úgy tartja kedve megdönget és utána meg leszar. Szerintem keress magadnak egy normális férfit, aki szeret is és nem csak arra kellesz neki, hogy megtömjön.
Dehát épp ez az egyik gond, h még ennyire se kellek neki...hogyha megtömne és otthagyna, magamtól is érteném, hogy ez a szitu... de mire kellek neki, ha még csak megdugni se akar? ha véletlen találkozunk, rendszerint csak annyit akar, h legyek ott mellette...ha eszébe jut, kényeztet egy kicsit, de egyszerűen odáig nem jutunk el, hogy ténylegesen történjen valami, mert abbahagyja...
igazából már eldöntöttem, hogy ott hagyom, mert ez így nem állapot, csak szeretném megérteni, hogy mi ez az egész, nem hagy nyugodni...
Akkor csak magamat tudom ismételni:
"Szerintem egy őszinte beszélgetésből sok minden kiderülhet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!