Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy félvérrel (fekete)?
Nekem volt afrikai félvér barátom, semmi bajom nem volt vele, tökjó fej volt, de néha tényleg diszkriminálták szegényt egyes emberkék.
Mondjuk én meg ázsiai félvér vagyok és általában kínainak hisznek, őket meg nem nagyon szokták szeretni.
Mondjuk annyira nem vagyok "sárga", volt hogy valaki 1 év ismeretség után tudta meg a vezetéknevemből, más viszont már angolul jött hozzám beszélgetni, mert azt hitte nem tudok magyarul :)
Engem nem zavarna..sőőőt! Imádom a félvéreket, van bennük valami, ami másban nincs...:)
18/L
Volt már félvér fekete pasim irtó jól nézett ki nagyon kedves volt figyelmes szuper az ágyban csak a hűség nem volt az erőssége sajnos.Ezért is lett vége,pedig a szüleim is kedvelték.
Amúgy nagyon hejesek a barna bőrű fiúk szerintem sokkal férfiasabbak, mint a fehérek.
Nem hiszem,hogy ez valakit zavarna csak ha irígykedik.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!