Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ki lehet ez a fiú?

Figyelt kérdés
Ismerősnek jelölt egy ismeretlen fiú Facebook-on. Tegnap rámírt. Azt írta, hogy annyi idős, mint én, és hogy Indiában él.Tök kedves volt, meg minden, kérdezte a hobbijaimat(persze csak angolul tudtunk beszélni), meg hogy szeretem-e a sportokat, és amikor azt mondtam, hogy igen, nagyon sportos lány vagyok, ő erre azt válaszolta, hogy ő nagyon kedveli a sportos csajszikat. Azt mondta, hogy ő is ugyanolyan sportos, mint én, és jól néz ki, kedves... Bár eddig még nem mutatott magáról képet, mert arra még nem volt időnk. Aztán tegnap este kb. fél 11 körül otthagytam, szólván, hogy álmos vagyok, ő ezt pesrze nem értette, hiszen az időeltolódás miatt ott csak d.u. 1 óra lehetett. Majd megbeszéltük, hogy ma fennt leszünk mindketten chat-en, az ő idejük szerint, ő 12:00-kor, én 20:30-kor, igaz, kicsit elkéstem, mert este kilenc után értem haza, de ő sehol sem volt. Írtam neki egy levelet: "Bocs a késésemért, de csak most értem haza...Ha ráérsz, írj majd nekem, mikor leszel fennt chat-en...Kérlek" De vajon mért mondott nekem annyi szépet? Vajon tetszem neki? Ki lehet ő?
2011. júl. 15. 21:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Jah, azért ez túlzás mondjuk :D
2011. júl. 17. 22:03
 12/20 anonim ***** válasza:
hát nem tudom akik engem bejelölnek meg rámírnak facebookon és ilyen indiaiak,törökök,arabok stb általában csak azért írnak hogy hülyitsék az embert mert unatkoznak vagy mert pedofilok igazából.mindegyik csajra ráírnak és mondják hogy szép vagy stb.. nem érdemes velük foglalkozni.de az angol nyelv fejlesztéséhez tökéletes:D
2011. júl. 19. 14:21
 13/20 anonim ***** válasza:

megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?

egyébként sztem se kéne beszélgetned vele. bár bajod nem lesz belőle, de sztem már sokan megtapasztaltuk, h török meg azerbajdzsáni meg mit tudom én honnan valósi srácok zaklatnak levélben, üzenőfalon, chaten és mindenhol, ahol érik, hogy kamerázzunk. persze az lenne belőle, hogy: mi lenne, ha le vennéd a felsődet? senki nem tudja meg, és nincs is benne semmi parás. csak hogy te nem tudhatod, ő ott a túloldalon mit csinál ezzel a videóval. persze ez csak egy véglet, én is szeretek beszélgetni angolokkal, lehet, ő is csak barátkozik, de tartsd szem előtt, hogy nem biztos, h tényleg csak ennyit akar.

2011. júl. 19. 14:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Jujj de hülye vagy ne haragudj:D Ilyen indiai emberkék meg álzsiaiak nekem is irogatnak ilyen mehmet vagy mi a nevük:D HOGY hi honey meg hasonlók angolul:D
2011. júl. 19. 14:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz nagyon megégni, akkor javaslom, hogy sürgősen állítsd le azt a pasit, különben hamarosan az egész családját ott találod a lakásodban és 20 embert elég nehéz kiebrugdalni....Amúgy pedig rengeteg indiai szórakozik a neten és sokan szeretnének átjutni a schengeni határon. Miért nem magyar srácokkal ismerkedsz?
2011. júl. 19. 14:32
 16/20 anonim ***** válasza:

Na most azért itt valami nem stimmel:"este kb. fél 11 körül otthagytam, szólván, hogy álmos vagyok, ő ezt pesrze nem értette, hiszen az időeltolódás miatt ott csak d.u. 1 óra lehetett"

A budapesti időszámításhoz képest + 4 óra 30 perc az időeltolódás egész évben.

2011. júl. 19. 14:36
 17/20 anonim válasza:

Ne, ne, ne, ne...

Nem gondoltam volna, hogy idáig fajul ez a dolog... Kislány, csak figyelgesd, miket irogat, pénzt fog kérni. Valamilyen csellel pénzt akar majd tőled kicsalni... Ne 1 ismerősőmet verték átt hasonló sztorival, és a csődbe taszították őket... De komolyan... Ne higyj neki, velem sem 1x próbálkoztak... Nekem pl. azt mondták hogy van egy fiam mittudomén hol, - valami hülye nevű külföldi falu - és hogy pénzt kéne neki küldenem hogy ételre legyen neki... De mivel korábban már a barátaim rendesen megszívták ezzel, egyszerűen nem foglalkoztam vele... és több ilyen volt...

Csak ne higyj neki, ennyi.

2011. júl. 19. 14:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Ismerkedhetsz ám velem is,szeretek beszélgetni haha:D
2011. júl. 19. 14:42
 19/20 A kérdező kommentje:
Hát ennyire hülyének néztek engem? Nem, semmi pénzért nem venném le a pólómat senkinekse webcam-ba, és eszembe sem lenne neki pénzt küldeni meg személyes adatokat megadni. Mondjuk a Legjobb Barátnőm tanácsára már letiltottam, biztos egy hülye perverz állat... xD
2011. júl. 19. 15:35
 20/20 anonim ***** válasza:
AxexD, ki vagy?
2011. júl. 19. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!