Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ki lehet ez a fiú?
megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
egyébként sztem se kéne beszélgetned vele. bár bajod nem lesz belőle, de sztem már sokan megtapasztaltuk, h török meg azerbajdzsáni meg mit tudom én honnan valósi srácok zaklatnak levélben, üzenőfalon, chaten és mindenhol, ahol érik, hogy kamerázzunk. persze az lenne belőle, hogy: mi lenne, ha le vennéd a felsődet? senki nem tudja meg, és nincs is benne semmi parás. csak hogy te nem tudhatod, ő ott a túloldalon mit csinál ezzel a videóval. persze ez csak egy véglet, én is szeretek beszélgetni angolokkal, lehet, ő is csak barátkozik, de tartsd szem előtt, hogy nem biztos, h tényleg csak ennyit akar.
Na most azért itt valami nem stimmel:"este kb. fél 11 körül otthagytam, szólván, hogy álmos vagyok, ő ezt pesrze nem értette, hiszen az időeltolódás miatt ott csak d.u. 1 óra lehetett"
A budapesti időszámításhoz képest + 4 óra 30 perc az időeltolódás egész évben.
Ne, ne, ne, ne...
Nem gondoltam volna, hogy idáig fajul ez a dolog... Kislány, csak figyelgesd, miket irogat, pénzt fog kérni. Valamilyen csellel pénzt akar majd tőled kicsalni... Ne 1 ismerősőmet verték átt hasonló sztorival, és a csődbe taszították őket... De komolyan... Ne higyj neki, velem sem 1x próbálkoztak... Nekem pl. azt mondták hogy van egy fiam mittudomén hol, - valami hülye nevű külföldi falu - és hogy pénzt kéne neki küldenem hogy ételre legyen neki... De mivel korábban már a barátaim rendesen megszívták ezzel, egyszerűen nem foglalkoztam vele... és több ilyen volt...
Csak ne higyj neki, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!