Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ki lehet ez a fiú?
Elárulom neked, hogy Indiában a legszebb nő mindig a legfehérebb.
A helyi szegény családok ezért is költenek sokat ilyen kenceficékre, mert a lányukat így könnyebb férjhez adni és már nem nekik kell eltartani.
ne légy már ennyire naív....
tegnap egy argentín sráccal dumáltam, pár napja egy egyiptomi gyerekkel, 1 hete meg egy kínai csajjal és az összessel facebookon. ők is emberek (némelyik elég perverz) de ennyi. sz@rd már le...
Első válaszoló: A fiú nem tud magyarul, ne hülyéskedj...
Csak nem tudom, hogy mit kezdjek a helyzettel, hát persze, rájöttem már, hogy tetszem neki. Ja és én amúgy is elég nehezen barátkozom, azért is örülök neki. Csak nem tudom, ha megbeszéltük, akkor miért nincs fent...:S
omg.
1. Indiai / ott él...mit is akarsz tőle?
2. Ha így folytatjátok, szerintem hazajön érted, kivisz, te leszel a 100adik felesége és majd moshatsz meg főzhetsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!