Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ki lehet ez a fiú?

Figyelt kérdés
Ismerősnek jelölt egy ismeretlen fiú Facebook-on. Tegnap rámírt. Azt írta, hogy annyi idős, mint én, és hogy Indiában él.Tök kedves volt, meg minden, kérdezte a hobbijaimat(persze csak angolul tudtunk beszélni), meg hogy szeretem-e a sportokat, és amikor azt mondtam, hogy igen, nagyon sportos lány vagyok, ő erre azt válaszolta, hogy ő nagyon kedveli a sportos csajszikat. Azt mondta, hogy ő is ugyanolyan sportos, mint én, és jól néz ki, kedves... Bár eddig még nem mutatott magáról képet, mert arra még nem volt időnk. Aztán tegnap este kb. fél 11 körül otthagytam, szólván, hogy álmos vagyok, ő ezt pesrze nem értette, hiszen az időeltolódás miatt ott csak d.u. 1 óra lehetett. Majd megbeszéltük, hogy ma fennt leszünk mindketten chat-en, az ő idejük szerint, ő 12:00-kor, én 20:30-kor, igaz, kicsit elkéstem, mert este kilenc után értem haza, de ő sehol sem volt. Írtam neki egy levelet: "Bocs a késésemért, de csak most értem haza...Ha ráérsz, írj majd nekem, mikor leszel fennt chat-en...Kérlek" De vajon mért mondott nekem annyi szépet? Vajon tetszem neki? Ki lehet ő?
2011. júl. 15. 21:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Na de drágám, ne kürtöld már szét a beszélgetésünket...
2011. júl. 15. 21:52
 2/20 anonim ***** válasza:
Biztosan tetszel neki.
2011. júl. 15. 21:54
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne tetszenél neki?Mi másért írt volna,most komolyan...-.- És honnan tudjuk hogy ki ő?Szerinted?:D
2011. júl. 15. 21:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Elárulom neked, hogy Indiában a legszebb nő mindig a legfehérebb.

A helyi szegény családok ezért is költenek sokat ilyen kenceficékre, mert a lányukat így könnyebb férjhez adni és már nem nekik kell eltartani.

2011. júl. 15. 21:56
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

ne légy már ennyire naív....

tegnap egy argentín sráccal dumáltam, pár napja egy egyiptomi gyerekkel, 1 hete meg egy kínai csajjal és az összessel facebookon. ők is emberek (némelyik elég perverz) de ennyi. sz@rd már le...

2011. júl. 15. 22:03
 6/20 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: A fiú nem tud magyarul, ne hülyéskedj...

Csak nem tudom, hogy mit kezdjek a helyzettel, hát persze, rájöttem már, hogy tetszem neki. Ja és én amúgy is elég nehezen barátkozom, azért is örülök neki. Csak nem tudom, ha megbeszéltük, akkor miért nincs fent...:S

2011. júl. 15. 22:50
 7/20 anonim válasza:
100%

omg.

1. Indiai / ott él...mit is akarsz tőle?

2. Ha így folytatjátok, szerintem hazajön érted, kivisz, te leszel a 100adik felesége és majd moshatsz meg főzhetsz rá.

2011. júl. 15. 23:28
 8/20 anonim ***** válasza:
75%
Csatlakozom az előzőhöz, jobban jársz ha nem ír többet!
2011. júl. 16. 08:01
 9/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazatok van...Azt hiszem, valóban a legjobb, ha ezentúl inkább európai fiúkkal haverkodom. Egyébként is, ő túl messze lakik. Sohasem lenne belőle igazi kapcsolat, és ahogy mondtátok, indiában teljesen más az élet. Mások a szokások, más az emberek felfogása; éppen nézek is egy ilyen sorozatot - valóban igaz... Köszönöm, hogy erre ráébresztettetek! :D :)
2011. júl. 16. 21:46
 10/20 anonim ***** válasza:
nyugodtan lehet velük barátkozni, csak azért ne legyen ennyire élénk a fantáziád h biztos feleségül akar venni meg stb : D
2011. júl. 16. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!