Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a fiúknál az Imádlak szó használata?
Figyelt kérdés
Lehet buta kérdésnek tűnik, de a párom egyre többet mondja nekem h imád, én is imádom őt, csak nem akarom nagyon elbízni magam2011. júl. 15. 20:39
2/15 anonim válasza:
nálam az imádlak = a szeretlekel
3/15 A kérdező kommentje:
de az imádlak szó nem jelent többet a szeretleknél?
2011. júl. 15. 20:43
4/15 anonim válasza:
Imádni ugyanaz, mint szeretni. Csak imádkozni nem ugyanaz, mint szeretkezni :)
5/15 anonim válasza:
nálam nem:) de másnál lehet többet jelent
6/15 anonim válasza:
én is küzködök ezzel a kérdéssel.még friss a kapcsolatom a barátommal,és ő is azt mondja h imád,de azt h szeretlek,még sosem mndta.és nem tudom h ő hogy van ezzel a dologgal,hogy nála egyet jelent e a 2 szó.nálam nem.én ha szerelmes vagyok akkor a szeretleket használom.az imádlak nálam nem jelent szerelmet.
7/15 A kérdező kommentje:
mert a mi kapcsolatunk 2 éves, és ezt eddig nem mondta.
2011. júl. 15. 20:46
8/15 anonim válasza:
Ez csak azt jelenti, hogy nem elég okos, hogy tudja, hogy a szeretetnél nincs erősebb. És annál se, hogy "szeretlek".
Egyébként az imádlak komolytalannak is tűnik...
9/15 anonim válasza:
akkor nálatok ez más szitu mint nálunk.nektek a szerelem megvan vagy megvolt nem tudom.tehát nálatok az imádlak más értelmet kapott mint nálunkén azért nem tudom eldönteni h szerelmes e balém és azért mondja e,mert nekünk még friss a kapcsolat.utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!