Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mit bizonyít? Már nem szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit bizonyít? Már nem szeret?

Figyelt kérdés
Akárhányszor felhozom a barátomnak a házasságot családtervezgetést mindig próbálja terelni a témát.Nem lehet erről beszélni vele.Ez engem roha*dtul aggaszt mert nagyon szeretem és azt akarom hogy ő legyen a gyerekeim apja de ha ilyen és nem lehet vele beszélni akkor mit csináljak?Szerintetek ezt miért teheti?Légyszi!
2011. júl. 15. 16:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? Gány évesek vagytok?
2011. júl. 15. 16:40
 2/15 A kérdező kommentje:
én 25 vagyok ő 30at tölti ebben a hónapban
2011. júl. 15. 16:42
 3/15 anonim ***** válasza:
51%

Ne úgy mondd, ahogy te szeretnéd hallani, hanem ahogy ő. Tehát kezdd azzal, hogy milyen jó lenne rád főzni, takarítani utánad...stb.

Ezek után majd elkezdtek erről beszélni hidd el.

4/15 A kérdező kommentje:
ja és már 7 éve együtt vagyunk
 5/15 A kérdező kommentje:
Már próbáltam mindent hidd el.Próbáltam utalgatni rá de van annyi esze (főleg 7 év után már elég jól ismer) hogy tudja mire megy ki a játék.:((
2011. júl. 15. 16:45
 6/15 anonim ***** válasza:

figyelj... sok pasi megijed az ilyen dolgoktól... :) és nem a házasság meg a papír tart egybe valakit... 2 ember anélkül is együtt lehet... :)

itt vagyok példának én.... a barátom eljegyzett... eljegyzés után 1 évre szét is mentünk.... a srác utána teljesen kifordult magából...

sztem így jobban is jársz.... :) ha akarja úgyis szólni fog... addig emg élvezd h együtt vagytok és szeretitek egymást :)

2011. júl. 15. 17:07
 7/15 A kérdező kommentje:
Jó csak kérdés hogy nála mikor jön el az az időpont.Nem akarok harminc évesen szülni...
2011. júl. 15. 17:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Mert férfiból van. Szemét mind!
2011. júl. 15. 17:10
 9/15 anonim ***** válasza:
46%

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:10

Az ilyenek miatt bánták a normális lányokat, mint te. Legyél rá büszke.

2011. júl. 15. 17:12
 10/15 A kérdező kommentje:
jajj ne mondj már ilyet:) Szeretem nagyon csak ez annyira idegesít.
2011. júl. 15. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!