Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Most voltam a héten kreszből vizsgázni,megbuktam.

Itt vok a pároméknál,itt élünk a szüleinél.Ma tudtam meg h kedden újra vizsgázok.Tanulok nagyon neh megbukjak megint.

Mentem volna kifelé a konyhába,és hallottam,hogy a párom anyja azt mondja a párom apjának,hogy ez se csinált még ma semmit a világon.

Hazajöttem a munkából,ettem,elmosogattam,és egyből ültem le tanulni.Rosszul esik,haza akarok menni.

Nem tudok így itt lenni,hogy a hátam mögött kibeszélnek.Egyébként máskor mindent megcsinálok,csak ez a kresz idegesít.

Nincs itt senkim.:( 22/L

2011. júl. 15. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Jelen esetben ha megoldható Neked foglalkozz csak a kresz megszerzésével a többit ne halld meg.Vagy ne foglalkozz velük,mert akkor nem tudsz koncentrálni.A lényeg,hogy a következő vizsgán menj át és a többi vizsgát elsőre tedd le!
2011. júl. 15. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Ne szívd mellre! :) Biztos vagyok benne, hogy ilyen mondatok máshol is elhangzanak, csak jó esetben nem hallja az a fél, akiről szó esik :D

Nem hiába mondják, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj... :) Amíg nem teszik neked szóvá, addig sztm nem tudsz mit tenni... az sem jó, ha tudatod velük, hogy hallottad, amit mondtak...

22/F

2011. júl. 15. 16:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen ez a cél!

Csak most ez olyan rosszul érintett,mert tudom,ha kimegyek a szobából,akkor majd jópofizik a szemembe. Fúúú,hányingerem van ettől az asszonytól.És a párom is majd csak késő este jön haza.Nem bírom ki addig.

Utálok itt élni.

Nem tudunk még sajnos különmenni.Csendes vagyok,nem merek visszaszólni.

Egyébként ezek előtt hallottam,hogy a párom bátyjának a volt barátnőjéről beszéltek,és mondta anyósjelöltem,hogy annak égett a keze alatt a munka,az tudta,hogy mit kell csinálni.

Én is tudom,csak most a kreszet fontosnak érzem.

2011. júl. 15. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Kreszből megbukni elég ciki. Én hibátlannal vizsgáztam. Mindezt úgy, hogy a könyvet a kezembe sem vettem. Intenzív tanfolyamon vettem részt (2 hét) és a vizsgán is kitöltendő tesztet nyomogattam mindaddig, míg hibátlanra nem sikerült. Ezt ajánlom neked is.

És nyugodtan menjél haza. Mondd el barátodnak miért döntöttél így. Ő pedig majd elbeszélget anyucival és biztosra veheted, hogy többet nem beszél ki a hátad mögött. Az az igazság, hogy az ilyet még csírájában kell elfojtani...

21/L

2011. júl. 15. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:

"és biztosra veheted, hogy többet nem beszél ki a hátad mögött"

:DDD

Na persze. Mert a szülők 40-50 körül egyről a kettőre megváltoznak :)) Ezen elmosolyodtam.

Tuti, hogy utána is ki fognak beszélni olykor... max nem hallod majd. Mindenkit kibeszélnek. Téged is, kedves előttem válaszoló :D A szülők szeretik kicsit felnagyítgatni a dolgokat, szeretnek ilyeneken témázgatni - ha tetszik, ha nem :) Ez rengetegszer nem is annak függvénye, hogy kedvelnek-e, sokszor csak hangulattól függ... kétlem, hogy ezen fog tudni változtatni a kérdező.

(egyébként is, most a topiknyitással te nem épp kibeszéled a barátod szüleit a hátuk mögött, kedves kérdező? :P érted, ennyi a történet... ez emberi alap tulajdonság :))

22/F

2011. júl. 15. 17:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja, és 17:13: a hencegést általában nem szeretik az emberek... :$ :P Bár igazad van, de akkor is... :P

22/F

2011. júl. 15. 17:27
 7/7 A kérdező kommentje:

Kreszből az emberek többsége nem megy át. És akkor mi van?

Átmegy legközelebb!

Jó annak aki elsőre meg tudja csinálni,szerencse kérdése.

Igen,kedves anyuci kibeszélt a hátam mögött,holott én soha egy rossz szót nem mondtam rá,neki.Mégcsak flegma sem voltam velük soha,de soha,és ő meg ezt teszi.

2011. júl. 16. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!