Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? (elég furcsa helyzet, tanár-diák)
Én vagyok a tanár. Nemrég végeztem. Az egyik diákommal elég jóban lettünk a tavalyi év során. A korához képest (majdnem 10 évvel fiatalabb nálam) nagyon érett és humoros lány.
Honnan tudnám megtudni ő érdeklődik-e máshogy irántam, nem csak barát/tanár -ként.
16:45 vok
de én a te helyedben akkor is átgondolnám még jópárszor,hiszen valószínű,hogy hozzád képest 1 kislányról van szó,és gondolj bele,hogy venné ki magát ez az egész a lány szülei előtt vagy a tanári kar előtt..szerintem a szülők tuti más suliba iratnák szegény lányt..Tudom én is,h a szüleim mennyire kiakadtak amikor az egyik tanárom azt mondta Nekem még gimiben ,h ha betöltöm a 18at akkor szívesen megnézne a Playboyba..
Ugyhogy a szülei nem hiszem,h ezt díjaznák..vagy várd meg míg nagykorú lesz akkor már nem tűnik annyira durvának ez az egész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!