Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet-e? (Tanár-diák szerelem/kapcsolat)
Figyelt kérdés
Tanárok és diákok véleménye is érdekelne, elég fontos úgyhogy csak értelmes válaszokat légyszi..2011. júl. 15. 15:26
11/24 A kérdező kommentje:
Oké...
Gimnáziumban...
A tanár tanítja a diákot...
Nincs nagy korkülönbség...
Heti 4 közös órájuk van...
Vélemény??
2011. júl. 15. 16:10
12/24 Bretso válasza:
Nem működhet, ha kiderül a tanár repül.
13/24 A kérdező kommentje:
Hát...
Egyenlőre jó lenne ha lenne mit eltitkolni... az ő részéről nem mindig érzem egyértelműnek a jeleket...
2011. júl. 15. 16:25
14/24 anonim válasza:
Nem hiszem hogy mukodhet (en gimibe jarok szoval csak arrol tudok nyilatkozni),normalis tanar ebbe nem megy bele,tul kockazatos,meg tapasztalataim szerint inkabb gyerekkent tekintenek a diakokra
15/24 anonim válasza:
Nem érdemes ezen még gondolkodni sem, mert a tanárt (az egyik, hogy kirúgják), a másik pedig az, hogy börtönbe is kerülhet...
16/24 anonim válasza:
én úgy tudom ilyen esetben a tanár elveszíti az állását és ezután a más állásokért sem fog nagy eséllyel indulni ugyanezen oknál fogva. próbálj meg addig várni, hogy végezz/végezzen a diák és akkor esetleg ha még mindig akarjátok mindketten, akkor működhet. egyébként nem hiszem, hogy jó vége lenne.
17/24 anonim válasza:
Te vagy a diák, ugye? Gondolom lány.
Ha elfogadsz egy személyes tanácsot: ne menj bele! Tapasztalatból mondom, ő szexnél úgysem akar többet, te pedig egy idővel úgyis elkezdesz többet érezni és hatalmas arccal előreesés lesz a vége, mikor közli, hogy szép volt jó volt de ennyi.
18/24 Big Boss válasza:
xdxd nálunk ezt megoldották ill tesómék sulijában is[elvileg igazxd] CSAK DUGNAK, NEM JÁRNAK
19/24 anonim válasza:
Nem. Bár egyetemen tanít egy házaspár minket, akik tanár-diákként kezdték, de már van 2 gyerekük is. Az egyetemen a csaj a pasinál írta a doktoriját.
20/24 anonim válasza:
Az én iskolámban is van olyan diák, aki együtt van a német tanárjával. Mindenki tudja már, de egyikőjük se mondja ki, hogy Igen Együtt vagyunk így az iskola nem tehet semmit, ha csak nem kapják őket rajta, mert az mindenképpen kellemetlen lenne:D. Én másfél éve tudtam meg ezt az információt és még mindig együtt vannak tehát annyira nem reménytelenek ezek a kapcsolatok szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!