Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már több mint egy évesek vagyunk, de még mindig bánt a kapcsolat elején történ baki. hogyan felejtsem el?
Mi egy hónapja voltunk együtt amikor kapott egy sms-t bizonyos Szabitól.Mondta,hogy olvassam már el(Ő a számítógépet bütykölte)
Ez állt az sms-ben: "jó volt a tegnap,ari vagy,hogy megadtad a számod,puszi szabina."
Azóta is állítja,hogy csak beszélgettek,ennek már 3 éve.
Én bízok benne,de azért a rossz érzés bennem van.Nem tudok mit tenni,próbálok nem gondolni erre.
Szerintem is csak idő kérdése:|
Nekem is hazudott a páram egy bizonyos csajról,nem megcsalás hanem inkább hogy mi volt a múltba köztük,és bár nem hazudta azt hogy nem volt vele és vele volt hanem épp forditva,azt mondta hogy vele volt és nem volt,és hogy nem voltak olyan jóba közbe megtudtam hogy legjobb barátok voltak meg hogy számára olyan volt mint 1 testvér,ám kideritettem hogy a csaj szerette és szereti:|
Nekem ténleg nincs okom arra hogy ez zavarjon,de mégis sox elmegy a kedvem,és zavar nagyon ami volt,pedig már 8 hónapja ennek..De várok,hátha elmúlik..Nincs mit tenni sajnos,ezek olyan sebek amit csak az idő gyógyit be..Reméljük...
Sajnálom hogy nem tudtam segiteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!