Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne helyrehozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne helyrehozni ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett egy erotikus videó az interneten, mondtam a barátomnak ,hogyha szeret akkor leutánozzuk,amibe belement, beszervezte néhány haverját,és megtörtént, de láttam rajta ,hogy nagyott csalódott bennem, és azótan eljegesedett a kapcsolatunk, hogy lehetne ezt a kapcsolatot helyrehozni,hogy minden a régi legyen?

(videó a hozzászólásban)

2011. júl. 15. 12:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Azóta már csak tönkrement a kapcsolat, vagy nem?

Ha igen, és még gerjedsz ilyenre, segíthetnél összehozni egy fantáziámat... :D

Ja és sajnálom, ezt sehogy se lehet helyrehozni.

2012. febr. 17. 20:40
 12/19 anonim ***** válasza:
kamu
2012. márc. 16. 15:31
 13/19 anonim ***** válasza:
T e nem vagy normalis hogy varhatod el hogy ezek utan minden a regi legyen vagy mit hittel hogy miutan a pasid vagy5 baratja rad veri minden a regi marad hat kincsen ezt elbasztad helyes irasert bocsi ekezet hiany
2012. márc. 16. 16:01
 14/19 anonim ***** válasza:
fake
2012. jún. 4. 14:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy ha szeret akkor leutánozzátok??? Lehet nem is volt kedve ehhez, ami teljesen érthető, és csak azért ment bele, hogy neked jó legyen. Úr isten!!! Beszéljétek meg, bár én nem jósolok sokat a kapcsolatotoknak.
2012. jún. 4. 15:32
 16/19 anonim ***** válasza:
56%
Először inkább egy-két barátnődet invitáld át egy estére. Utána lehet megenyhül.
2012. jún. 18. 12:52
 17/19 anonim ***** válasza:
csináld ezt továbbra is, csak pénzért. add haza a pénzt. barátod meg fog bocsátani
2012. jún. 25. 21:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Lassan 3 éve aktuális a kérdés? Nem történt azóta semmi?
2014. febr. 22. 00:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy még együtt vívódnak. Kedves kérdező, biztos nem történt más, csak az amit a videón láttunk? Helyrehozni, csak kiegyenlítéssel lehet. Legalább annyi csajt kell beszervezned neki, amennyi fiúval voltál. "hogyha szeret akkor leutánozzuk" ezt a részt én erősen zsarolásnak nevezném.

A mi kíváncsiságunkat viszont kielégíthetnéd, a részletes történeteddel.

2014. febr. 22. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!