Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lepjem meg? Táborból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lepjem meg? Táborból előbb érek haza! (folyt. )

Figyelt kérdés
A hétvégén egy táborba megyek, ami úgy volt, hogy egy hétig tart, de mint kiderült, egy nappal előbb befejeződik. A barátom ezt még nem tudja, és úgy döntöttem, hogy meglepem a barátomat. Arra gondoltam, hogy felhívom, mintha még a táborba lennék, csak úgy átlagosan és hogy van egy meglepetésem neki a parkba, amit anyával kirakattam (xy padon találja) mire kimegy, a padon én fogok ülni :D Jó lenne ez?? Vagy más ötlet valakinek? Egy városban lakunk... ha ez segítség
2011. júl. 15. 11:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

a masnit már h ne lehetne ?:D [a másik csaj és a hugi megrontása nélkül] csak kell 1 jó nagy doboz :D meg 1 hosszú kabát :) [mert hát ne 1 masniba menj végig a városon ]

19F

2011. júl. 15. 11:51
 12/18 A kérdező kommentje:
külön a masni tényleg nem rossz :D majd magamra kötöm :)
2011. júl. 15. 11:57
 13/18 anonim ***** válasza:

de aztán semmi más :D max parfüm :)

anno 1x kértem karácsonyra .. [mondanom se kell h lófszt a számba nem h masnit :D]

19F

2011. júl. 15. 11:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Kéredzkedj be a szobájába és várd meg ott meztelenül. Vagy egy szál masniban. Ha pedig nagyobb meglepit akarsz, akkor vidd a legjobb barátnődet is hasonlóan öltözve.
2011. júl. 15. 12:06
 15/18 anonim ***** válasza:

ha meg még nagyobbat akkor én megyek be a barátod helyett XD

igen, már ennyire unom magam XD

19F

2011. júl. 15. 12:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem azt kéne, hogy reggel mielőtt még felébred, beosonsz a házba. (Persze szülők segítségével) És te kelted őt fel :)
2011. júl. 15. 12:13
 17/18 A kérdező kommentje:
sajnos utolsó,nem fog menni, mert csak 4 fele indulunk haza... pedig ez lenne a legjobb
2011. júl. 15. 12:20
 18/18 A kérdező kommentje:
éshova rakjam a masnit??
2011. júl. 15. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!