Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sminkelés - De hát fiúnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Lányok, mi a véleményetek arról, ha egy fiú sminkeli magát?
Előre is köszi a válaszokat.
2011. júl. 15. 07:50
1/10 anonim válasza:
hát én egyszer sminkeltem magam szándékosan(nem poénbol vagy fogadás kedvéért)mikor pont ballagás előtt volt karateversenyem és pöppet összevertek...kb lila volt az egész fejem akkor hugom meg anyum meg osztálytársőim segítségével egy 3 centi vastag rétegbe lettem lesminkelve
2/10 anonim válasza:
Hacsak nincs nagy baj a bőröddel...stb...nem kéne sztem...
3/10 anonim válasza:
Az 1. által leírt helyzeten kívül férfiak közül csak színészek, tévések, rocksztárok és b_zik használnak sminket.
4/10 A kérdező kommentje:
Sajna van egy bőrbetegségem. Ezen kívül egészen megvagyok elégedve magammal: járok gyúrni, intelligens vagyok de sajnos ez van. Félek, hogy ez miatt hátrányom lesz az életben, az iskolában. Elvileg elfog múlni, legalább is az orvosok szerint. Nem igazán tudom folyamodjak-e ehhez a megoldáshoz.
2011. júl. 15. 08:23
5/10 anonim válasza:
Buzzancs.....szoktam látni ilyen srácokat....Tele van nyomva az arca alapozóval meg kihúzvafeketével a szeme. Kész röhej...
6/10 anonim válasza:
Ja így már más...teljesen elfogadható....kénytelen vagy akkor meg kit érdekel? Az a gáz ha valaki csak úgy magára pakolja. Elősző voltam..
8/10 A kérdező kommentje:
Egy átlagos ember pigment hiánynak nézné, de nem az. Fehér folt jelent meg az összes anyajegyem körül, az immunrendszerem így védekezik a rendellenességet mutató anyajegyek ellen. Sajnos ez nem elég mert már az egyik pattanásom körül(egy van) is észrevettem egyet, bár az még kialakulóban van. Ma megyek dokihoz, mert ezek szerint rossz a diagnózis. Pár év múlva, a serdülőkor végén eltünnek az anyajegyek valamint a foltok is, de addig elég visszataszító(szerintem). A baj az, hogy egy átlagos ember azt sem tudja mi az a pigment hiány nem, hogy ez!
2011. júl. 15. 08:34
9/10 anonim válasza:
én tudom mi a pigment hiány, és szerintem nem gáz :) főleg ha azt mondják a dokik hogy elmúlik. lehet hogy tényleg.
de ha megnézed a himlőhelyes emberek arcát, szerintem az csúnyább. és mégis van párjuk/feleségük. szerintem kár miatta aggódnod. aki szeret az a hibáiddal együtt fog :)
10/10 anonim válasza:
Alapozó , hogyha azért kened mert valamilyen bőrbetegséged van akkor szerintem ez nem ciki , de szemet festeni , kihúzni stb. HOMO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!