Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleszerettem egy 9 évvel fiatalabb lányba az baj?
Figyelt kérdés
23 fiú vagyok a csaj 142011. júl. 15. 01:05
11/21 anonim válasza:
Nekem 10 évvel fiatalabb van nálam :)
Csak másak a számok
12/21 Inkog Nito válasza:
Beleegyezési korhatár Magyarországon
Magyarországon a beleegyezési korhatár mind azonos, mind különböző neműek közti szexuális kapcsolat esetében 14 év.
Azaz 14 évesen már azt tehet amit akar,semmi eljárás nem indulhat ellene szóval ennyit erről :)
13/21 anonim válasza:
Furkó Lurkó, Migusz!
hogy a p*csába jut eszetekbe hogy ilyen fiatal csajokra menjetek?:O
14/21 anonim válasza:
Bocsi hogy én hülye vagyok és nem tudtam hogy csak ha 13 éves lányt kúrod meg akkor vonhatnak felelőségre, amm meg vmelyik előző hozzászólónak igaza van , simán megfenyegetheti...
15/21 anonim válasza:
MONDOM MÁSAK A SZÁMOK!!!
33 23 azért talán csak nem vagyok már pedo...
16/21 anonim válasza:
Jól tetted, hogy otthagytad, keress inkább korban jobban hozzád illő lányt:)
17/21 anonim válasza:
Furkó Lurkó, na jó az másxD 1 23 éves nő és 1 33 éve férfi közel hasonló fontossági sorrenddel rendelkeznek, de azért 1 23 éves és 1 14 éves az eléggé durva.
18/21 anonim válasza:
szerintem nem gáz, merthát sok lánynak az idősebb pasik jönnek be, mert azok már érettebbek és lehet hogy nem csak szexet akartnak hanem többet is . próbálkozz nála.
19/21 A kérdező kommentje:
persze hogy nem csak szexre kéne hiszen mint mondtam szeretem :-) haláli jófej kiscsaj
2011. júl. 18. 23:38
20/21 anonim válasza:
hahaha :DD ismerős ez a 23-14 felállás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!