Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok segíteni a barátnőmnek?
Hát ez nagyon érdekes eset..:/
Igazság szerint ha akarna tudna találni magának valakit, de még az is lehet a probléma hogy azért 29 évesen már nem megy úgy sehova szórakozni az ember,és hát így nehéz ismerkedni, segíteni nem nagyon tudsz neki, esetleg nincs e a te családtagjaid közt hasonló életkorú férfi személy? vagy ismerős, lehet hülyeség de rengeteg társkereső van a neten, és nagyon jók is, sokan ott találták meg az életük párját, neki is sikerülhetne!!! itt egy oldal:Love.hu,ez egy remek társkereső oldal, ajánlom neki, vagy is ajánld te, sajna nem sokat tudtam segíteni, de hátha valamit azért...SOK SIKERT!!!!!:)
Mint írtam, ő látja el a családot otthon (öccsét, apját). Amellett dolgozik. Így már kevesebb ideje van szórakozni. A munkahelyén 90%-ban nők dolgoznak, így ott sincs sok lehetősége ismerkedésre. Városunkban a szórakozóhelyeket zömmel 14-16 évesek látogatják, ahová már "idősebbek is mennek" az szervezett buli, oda meg ez a korosztály többnyire párosával jár. Sajnos az én ismeretségi körömben sincs olyan férfi, akivel összehozhatnám. A Love.hu-t köszi, látogatta, találkozgatott is, de mindig a hülyéket szedte össze (nekem is van több munkatársnőm, ismerősöm, aki ott találta meg a párját, ezért is biztattam volna erre én is).
Bár 33 évesen mentem férjhez, nekem nem volt gondom az ismerkedéssel (csak nem akartam férjhez menni, jól éreztem magam "szabadúszóként"), pedig én még szép sem vagyok. Barátnőm magas, vékony, hosszúhajú, én meg közepesen magas, duci-juci, nekem mégis mindig volt barátom, neki meg alig. Ennek nem tudom felfogni az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!