Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat hiánya miatt totál "depis" vagyok, nemtudom h mit tegyek:/ Szerintetek?
Menj pszichológushoz. A pszichológus nem "doki", legalábbis nem orvos. Nem írhat fel gyógyszert (a pszichiáter írhat fel gyógyszereket)
Pszichológus segít a normális emberek hétköznapi problémáit feldolgozni, megérteni, megoldani.
A pszichiáter az elmegyógyintézetbe gyógyítja a mentális problémával küzködő embereket.
Ergo egy pszichológus nagyon sokat tudna segíteni neked. Sokan nem hisznek benne, de tényleg segít! Érdemes kipróbálni!
Szerintem ne bulikon keresd a társad..menj el parkba..vagy nyugisabb helyekre,és menj egyedül..talán meglátsz valakit aki szintén egyedül van...
Ám a kinézeten is látszik hogy ki piás/pasizos és ki az akire lehet számitani komoly kapcsolatba
Hidd el,biztos van aki téged igy is elfogad:)
Az én barátom sem más,sőt vele még beszélni sem lehet a problémákat,ám én megértem őtet,és igy szeretem,már 1 éve tart a kapcsolat,és mind jobban és jobban szeretem.
Menj el,gondolkozz,nézz körül...és mikor meglátod azt akinél elfog egy különleges érzés,akkor ő az aki neked való...Sox 1 pillantás is elég és együtt lehettek:)
Csak ne hagyd el magad,azt nem szabad!
Ám addig vegyél egy kutyust,vagy cicát,vagy valami kisállatot...Hidd el nagyon sokat tud segiteni egy ilyen kisállat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!